Pagina titel ...
vrijdag, mei 29
Twee ton in prijs gezakt…. Wil echt niemand het huis dat Maggie McNeal zelf verbouwde kopen?

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Sjoukje Metternich, bekend als zangeres Maggie MacNeal die jarenlang met de in 2004 overleden Willem Duyn het succesduo Mouth & MacNeal vormde woont met inmiddels man Klaus in een penthouse in Hengelo. Maar het oude huis dat de nu 65-jarige zangers van onder tot boven zelf verbouwde wil maar niet verkocht worden. Inmiddels is de vraagprijs met twee ton gezakt.


Met ‘Ik Zie Een Ster’, dat ze samen met Willem Duyn zong in 1974 werd Maggie McNeal derde op het Eurovisie Songfestival. En zes jaar later behaalde ze op het Europees liedjesfestijn als solozangeres met het nummer ‘Amsterdam’ een vijfde plek.

(Lees verder na de advertentie)

Maar toen aantal optredens voor de 65-jarige Sjoukje verminderde stortte ze zich vol overgave op haar andere hobby: klussen. Inmiddels laat ze dat klussen aan anderen over en plant en houdt ze toezicht bij een verbouwing. Dat deed ze bij het appartement in Hengelo waar ze nu met Klaus woont, maar ook bij hun oude woning in diezelfde stad.

Toen Sjoukje en Klaus het penthouse kochten dachten ze dat hun oude huis wel snel verkocht zou worden. Maar niets blijkt minder waar. Het staat nu al meer dan zes maanden te koop en de vraagprijs is inmiddels gezakt van € 695.000 k.k. naar € 500.000 k.k.

Sjoukje renoveerde de uit 1984 daterende bungalow, met ruime oprit, dubbele carport en slaap-/badkamer van maar liefst 50 m2, eigenhandig in 2007 met hoogwaardige materialen en met gevoel voor detail, zoals uit de foto’s blijkt.

Ze koos voor een luxe inbouwkeuken voorzien van alle inbouwapparatuur en stenen aanrechtblad, uitgevoerd in zwart hoogglans. De riante T-vormige living heeft een schuifpui naar achterterras met uitzicht op de onder architectuur aangelegde tuin.

En dan zijn er op de eerste verdieping nog eens met 3 ruime slaapkamers voorzien van inbouwkasten, laminaat vloeren en balkon. Ook die verdieping ook een luxe badkamer met (inloop)douche, wandcloset en wastafel.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0