Twee keer per week getest op corona: Internist verbiedt Gordon op te treden

0

De internist van Gordon heeft hem verboden om voorlopig in openbare ruimtes te komen. Het maakt dat de comeback concerten van Gordon als zanger zijn afgelast.

Gordon heeft de geplande concerten op het station van Amsterdam gecancelled vlak voor die zouden plaatsvinden. “Puur voor mn eigen veiligheid en dat van die 100 jarige waar ik mee aan het draaien ben op dit moment”, schrijft hij op Instagram.


De zanger heeft van zijn internist het advies gekregen om voorlopig niet in openbare ruimtes te komen omdat hij vanwege zijn diabetes en de verslavingen waar hij lang mee kampte tot de risicogroepen behoort. “Ik zou het mezelf ook niet kunnen vergeven als ik één van die honderdjarigen zou besmetten”, vult hij aan. Daarmee verwijst hij naar de opnames voor het programma 100 Jaar Jong. “Het is niet anders, het is een rare tijd. Ik word twee keer in de week getest, omdat ik bezig ben met die opnames.”

Gordon zou vrijdag, zaterdag en zondag tijdens A First Class Evening optreden voor een select gezelschap van slechts 50 personen die zouden kunnen genieten van een culinair vier-gangen-diner en optreden van de zanger in de voormalige 1e klas wachtkamers van het Amsterdamse Centraal Station


Het zou de eerste keer in vier jaar zijn dat Gordon weer het podium op ging. In zijn video zegt hij te hopen op het begrip van de mensen met een kaartje.

 

View this post on Instagram

 

Optredens voorlopig uitgesteld. Helaas heb ik moeten besluiten om de optredens dit weekend op een ander moment tr moeten laten plaatsvinden. Puur voor mn eigen veiligheid en dat van die 100 jarige waar ik mee aan het draaien ben op dit moment. #kutcorona #balen #gezondheidvooralles #veiligheid #denkaaneenander #jammer #komtallemaalgoed

A post shared by gordonheuckeroth (@gordonheuckeroth) on