Pagina titel ...
woensdag, april 8
BINNENKIJKEN – Trouwkapel pianist Jan Vayne lijkt na zijn scheiding van zijn Joyce bijna onverkoopbaar

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

De Sint Annakapel – ook: het kerkje van Jan Vayne – staat al meer dan een jaar te koop. De kapel met kosterij, ging in de verkoop nadat Jan Vayne en zijn vriendin Joyce Wegman na ruim 25 jaar uit elkaar gingen, maar een koper is nog altijd niet gevonden.

Voor het monumentale gebouw en de bijbehorende kosterswoning aan de Broederweg in Kampen werd in de herfst van vorig jaar nog 400.000 euro gevraagd. Het kwam toen op de markt nadat de pianist en zijn vrouw Joyce na 25 jaar uit elkaar gingen omdat Joyce opnieuw verliefd werd op een vroegere vriend.

Het pand ging na de scheiding eerst in de stille verkoop, maar staat nu ook op een makelaarssite waar het wordt aangeboden voor een ‘zeer scherpe vraagprijs’. Dat zal dus minder dan de eerder gevraagde 400.000 euro zijn.

In de Sint Annakapel werden vooral huwelijken gesloten. Ook waren er trouwbeurzen en gaf Vayne er pianoconcerten.
De Sint Annakapel van Jan Vayne beschikt op de begane grond over een ruime kerkzaal, galerij en een tweede verdieping. De bijbehorende kosterijwoning heeft over drie bouwlagen met een totaal gebruiksoppervlak van circa 157m2. De Sint Annakapel en de Kosterij maken onderdeel uit van de historische kern van Kampen.

Volgens de makelaar van Jan Vayne krijgt ‘een koper de kans het geheel ontwikkelen tot een prachtige stadswoning of meerdere appartementen’.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0