Trouwen in het najaar! GORDON na relatie van 3 maanden ten huwelijk gevraagd door nieuwe vriend

0

(Beeld: Instagram)

De relatie van Gordon en Gavin mag dan pas 3 maanden oud zijn in het najaar wordt er getrouwd! Gordon is namelijk tot zijn verbazing ten huwelijk gevraagd door Gavin. “Ik kan niet stoppen met huilen van geluk en vreugde.”


Voor Gordon kwam de aanzoek als een totale verassing. “Gisteren tegen al mijn verwachtingen in ging mijn vriend op zijn knieën om me ten huwelijk te vragen en nu kon ik niets anders zeggen dan JA”, schrijft hij onder een video op Instagram. “In alles weet hij bij mij de juiste snaar te raken en mij de liefde te geven waar ik zo naar verlangd heb. (…) Ik kan niet uitleggen hoe ik me voel en ik kan niet stoppen met huilen van geluk en vreugde.”

Volgens Gordon heeft hij in Gavin zijn grote liefde gevonden. “Hij doet me alle pijn uit het verleden vergeten en al mijn verwoede mislukte pogingen verbleken in vergelijking met de manier waarop hij me laat zien en voelen hoe het echt zou moeten zijn.”


Dit najaar wordt er dan ook getrouwd. Maar eerst gaan de twee binnenkort samenwonen. Na het huwelijk verhuist Gavin definitief naar Dubai, waar Gordon tegenwoordig woont. Voordat Gordon het geluk vond bij Gavin, was hij samen met de dertig jaar jongere Jeffrey. Na drie maanden kwam er een einde aan de relatie. “Helaas is ons sprookje ten einde gekomen en hebben Jeffrey en ik besloten toch ieder onze eigen weg te volgen”, zei Gordon destijds. „We hebben een geweldige tijd samen gehad en kijken daar met alle plezier op terug.”