Pagina titel ...
vrijdag, mei 29
BINNENKIJKEN in de pastoriewoning van TRIJNTJE OOSTERHUIS die nu eindelijk verkocht is, maar wel voor drie ton minder dan Trijntje wilde

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Eindelijk heeft iemand Trijntje Oosterhuis van haar pastoriewoning afgeholpen. De zangeres had haar voormalige woning in het Noord-Hollandse Noordeinde al jaren te koop staan. Ze vroeg 1.275.000 euro, maar de laatste vraagprijs was nog maar 995.000 euro. En dat iemand nu ook betaald, want de villa is verkocht. NOG EVEN BINNENKIJKEN BIJ TRIJNTJE?

(Lees verder na de advertentie)

Trijntje kocht het huis met haar inmiddels ex-man Sander van den Eeden, in november 2005 en betaalde € 750.000. Maar in totaal zijn er inmiddels voor € 1.250.000 aan hypotheken op het pand gevestigd. Een fors verlies doemt dus op nu de boerderij van eigenaar wisselt voor €995.000.

In totaal zijn er 9 kamers, waarvan 5 slaapkamers. Ook zijn er 2 badkamers. Een van de badkamers heeft een een ligbad en een aanpalende sauna.

Het separate tuinhuis is in gebruik als Trijntje’s zangstudio en gastenverblijf met eigen voorzieningen als een keuken, badkamer met toilet en douche en een slaapkamer.

Trijntje probeerde om de kosten te drukken ook het huis aan vakantiegangers te verhuren. Wie 180 euro per nacht betaalde sliep in het bed van de zangeres en had toegang tot de verschillende ruimtes in het hoofdgebouw. Alleen het tuinhuis bleef verboden terrein, want daar heeft Trijntje haar spulletjes die echt privé zijn opgeslagen.

De 42-jarige zangeres woont nu samen met vriend Alvin Lewis in een huurappartement in het centrum van Amsterdam.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0