Pagina titel ...
donderdag, juni 4
Transformer-actrice deelt foto van vader die op sterven ligt: ‘Harde realiteit van het coronavirus’

0

Actrice Sophia Myles (40), bekend van haar rollen in onder andere Tristan & Isolde, Doctor Who en Transformers, heeft afscheid genomen van haar 67-jarige vader nadat die besmet was geraakt met het coronavirus. Hij overleefde de ziekte niet. Op Twitter postte Myles een aangrijpende foto aan het ziekbed van haar vader.

(Lees verder na de advertentie)

Op die foto is te zien hoe de vader beademd wordt. “Gisteren ondernam ik een reis om mijn vader te zien. Dit is de harde werkelijkheid van het coronavirus”, schreef Myles bij de foto waarop ook te zien is hoe ze liefdevol haar hand op het hoofd van haar vader legt. Zelf draagt ze een mondmasker, handschoenen en een schort om besmetting tegen te gaan.

Later liet de actrice weten dat haar vader de strijd met het virus verloren heeft. “R.I.P. Peter Myles. M’n lieve papa is een paar uur geleden gestorven. Het coronavirus heeft hem klein gekregen.” Myles liet haar volgers ook weten dat ze een cameraploeg heeft meegenomen om de laatste momenten van haar vader vast te leggen. Ze is van plan om met de beelden een documentaire te maken over de verscheurende realiteit van Covid-19.

In 2018 liet Myles weten dat bij haar vader de neurologische ziekte Parkinson was vastgesteld. Haar vader liep de coronabesmetting midden maart op.

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0