Toy, de 20-jarige dochter RUUD DE WILD: ‘Voel me niet welkom bij hem’

0

(Beeld: Instagram/CP)

Toy, 20-jarige dochter van Ruud de Wild RUUD DE WILD haalt uit naar haar vader. Ze zegt dat ze zich daar niet welkom voelt bij hem. “Het komt vaak ook wel omdat ik meestal het idee heb dat hij geen zin heeft dat ik er ben. Ik voel me niet welkom.”


In de realityserie Ruud & Olcay praat Toy, de dochter van Ruud de Wild en zijn ex Tatum Dagelet, openhartig over de band met haar vader. Het lijkt erop dat de twee niet helemaal op een lijn zitten… “Het komt ook best wel omdat ik vaak het idee heb dat hij eigenlijk geen zin heeft dat ik er ben.”

Ook ‘stiefmoeder’ Olcay vertelt hoe zij aankijkt tegen de relatie van de twee. Ze snapt het heel goed dat Toy zich vaak te veel voelt. “Ik snap Toy totaal als ze zegt dat ze zich te veel voelt. Ik vind ook wel dat Ruud haar vaak de deur uitzet of uitkijkt…..Het is toch je dochter. Ik denk dat het daarom goed is dat zij meer qualitytime met elkaar doorbrengen.”


Toy vertelt In de meest recente aflevering van Ruud & Olcaydat ze het fijn vindt om op zichzelf te wonen…. Maar dat ze het ook erg lastig vindt, omdat ze zich erg alleen voelt. Voorheen woonde ze vooral bij haar moeder: “Mama is vaak thuis. En nu is het een beetje van, je gaat bij je ouders op bezoek”, vertelt Toy.