Topjaar 2021 bleek ook vruchtbaar: Snollebolleke ROB KEMPS voor tweede keer vader

0

Het 2021 was niet alleen een topjaar voor Snollebolleke Rob Kemps, maar ook nog eens een vruechtbaar jaar. Vlak voor de jaar wisseling liet hij weten dat hij en vriendin Miriam hun twee kindje verwachten. 2022 Had niet beter kunnen beginnen.

Rob Kemps heeft 2021 met goed nieuws afgesloten. Vlak voor de jaarwisseling maakte de presentator en Snollebollekes-frontman via sociale media bekend dat zijn vriendin Miriam Swinkels in verwachting is van hun tweede kindje. Dat 2022 een vruchtbaar jaar mag worden”, schrijft Kemps bij een foto waarop hij en Swinkels de eerste echobeelden tonen. De baby wordt in juni 2022 verwacht.


Afgelopen jaar was een topjaar voor Kemps. Hij won ‘De Slimste Mens’ en maakte de tv-serie ‘Chansons!’ met Matthijs van Nieuwkerk, won de Televizier-Ster Talent en hij ontmoette zijn idool Andre van Duin bij een covershoot voor tijdschrift Linda. Slik. “Als je het nou hebt over hoogtepunten van het jaar”, zegt Rob Kemps tegen De Limburger. “André van Duin… hij is mijn hele jeugd. Zegt hij ‘heeee’, geeft me een hand alsof-ie me al langer kent en begint over het tv-programma Chansons! Nou, ik kon aan de zuurstof.”

Kemps en Swinkels “hebben al een zoontje. Dat werd 8 november 2019 ter wereld. Swinkels heeft ook nog twee dochters uit een eerdere relatie.