Topdesigner Vivienne Westwood richt de grootste hotelsuite in L.A. in ($ 25.000 per nacht)

0
Als de Britse topdesigner Vivienne Westwood zich ergens mee bemoeit dan is het eindresultaat glamoureus. En dat geldt zeker voor de binnenkort te openen Vivienne Westwood suite in The London West Hollywood in Los Angeles.

De meer dan 1000 m2 grote suite is vanaf de opening op 18 mei de grootste in Los Angeles. Wie de suite, a raison van 25.000 per nacht, huurt wordt al bij aankomst in de watten gelegd.

Gasten krijgen een Vivienne Westwood goodiebag en mogen een uur privé winkelen in haar boetiek in het hotel, waarbij er speciale kortingen gelden.


Maar ook de suite op twee niveaus is een plaatje. Die beschikt over twee slaapkamers, een kleedkamer met spiegelwand, een mediaruimte, een complete keuken en een eigen dakterras. De master bedroom suite beschikt over een kingsize hemelbed. Kussens en tapijten in de suite zijn ontworpen door Westwood. Gasten kunnen ook genieten van exclusieve kunst en de op maat gemaakte meubels.

En wat een uitzicht op Los Angeles biedt de suite die ook nog eens een dakterras heeft dat plaats biedt aan maximaal 300 personen.


De suite is het meest in het oog springende onderdeel van de $ 25 miljoen (ongeveer € 23.000.000) renovatie van het hotel.