Pagina titel ...
woensdag, april 8
Topdesigner Vivienne Westwood richt de grootste hotelsuite in L.A. in ($ 25.000 per nacht)

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Als de Britse topdesigner Vivienne Westwood zich ergens mee bemoeit dan is het eindresultaat glamoureus. En dat geldt zeker voor de binnenkort te openen Vivienne Westwood suite in The London West Hollywood in Los Angeles.

De meer dan 1000 m2 grote suite is vanaf de opening op 18 mei de grootste in Los Angeles. Wie de suite, a raison van 25.000 per nacht, huurt wordt al bij aankomst in de watten gelegd.

Gasten krijgen een Vivienne Westwood goodiebag en mogen een uur privé winkelen in haar boetiek in het hotel, waarbij er speciale kortingen gelden.

Maar ook de suite op twee niveaus is een plaatje. Die beschikt over twee slaapkamers, een kleedkamer met spiegelwand, een mediaruimte, een complete keuken en een eigen dakterras. De master bedroom suite beschikt over een kingsize hemelbed. Kussens en tapijten in de suite zijn ontworpen door Westwood. Gasten kunnen ook genieten van exclusieve kunst en de op maat gemaakte meubels.

En wat een uitzicht op Los Angeles biedt de suite die ook nog eens een dakterras heeft dat plaats biedt aan maximaal 300 personen.

De suite is het meest in het oog springende onderdeel van de $ 25 miljoen (ongeveer € 23.000.000) renovatie van het hotel.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0