Tom, Willem-Jan en Michel van Million Dollar Island gezet na intimidatie kampgenoten (dreigden ‘deze zeven weken tot een hel te maken’)

0

Tom, Willem-Jan en Michel zijn van Million dollar Island gezet nadat ze buiten het zich van de camera’s meerdere mensen hebben geïntimideerd, agressief benaderd en dreigende taal hebben gebruikt bij het eisen van eten van andere deelnemers. Daarbij dreigden ze ‘deze zeven weken tot een hel zouden maken’.

Buiten de camera’s om hadden Tom, Willem-Jan en Michel andere deelnemers geïntimideerd. Volgens bewoners van andere kampen gingen de drie al vanaf dag twee langs andere kampen om eten te eisen. “Ze stonden al bij ons voordat we wakker werden en zeiden: ‘Jullie moeten eten aan ons geven, anders maken we voor jullie deze zeven weken een hel’.”


Million Dollar Island handhaaft echter een zero tolerance beleid, dus kwam presentator Dennis van der Geest de drie ophalen om van het eiland te zetten. “Het is simpel”, zegt hij tegen ze. “Jullie willen graag weg en als ik heel eerlijk ben, dat willen wij eigenlijk ook wel.” De bandjes werden ingeleverd en daarmee ook hun prijzengeld.

Op Twitter lieten kijkers weten het roerend met dee beslissing eens te zijn.