Undercovers Tom Waes en zijn Mieke uit elkaar: 10 jaar verloofd, maar huwelijk haalden ze niet

0

Tom Waes (53), in ons land bekend van de serie Undercover en het tv-programma Reizen Waes, en Mieke Morel (49) zijn uit elkaar. De tv-maker en zijn verloofde waren achttien jaar samen, tien daarvan als verloofden.

Waes ontmoette Morel in 2004 aan de poort van de school van hun kinderen, kort na de scheiding van zijn eerste vrouw. Hij vroeg haar in 2012 ten huwelijk, maar die trouwceremonie kwam er nooit. Liefde op het eerste gezicht was het niet. “Ik vond Tom maar een oppervlakkige, in zichzelf gekeerde kerel”, vertelde Mieke daar later over. “Mijn vriendinnen vonden hem toen al een ongelooflijke gast. ­Alleen ik zag het niet.”


De afgelopen tijd verschenen Tom en Mieke nog maar zelden samen in het openbaar en waren er al geruchten dat hun relatie barsten vertoonde, maar de tv-maker vertelde recent nog hoe goed het zat in z’n relatie. “Ik ben normaal 150 dagen per jaar in het buitenland. In 2020 zat ik 365 dagen thuis, dat was ook voor mij een verademing”, aldus Tom in Het Belang van Limburg over de coronaperiode. “Ik deed de inkopen en kookte elke avond. Dat vond mijn madam fantastisch. Het heeft onze relatie beter gemaakt.”

Waes heeft twee kinderen uit een eerder huwelijk: zoon Milo en dochter Isah. Morel heeft een dochter: Lisa.