TOM WAES breekt vier ribben en sleutelbeen ( ‘Ik kan amper spreken, alles doet pijn’)

0

Presentator Tom Waes (54) heeft vier ribben en zijn sleutelbeen gebroken door met zijn fiets te blijven haken in een tramspoor. Morgen, maandag, wordt de onfortuinlijke Waes geopereerd.

Waes moest vrijdagavond verstek geven voor de liveshow van de podcast Welcome to the AA, schrijft Het Laatste Nieuws. Comedian Alex Agnew en Andries Beckers maken al vijf jaar hun erg populaire podcast Welcome to the AA. Dat vierden ze vrijdagavond in de Arenbergschouwburg in Antwerpen met een liveshow, met meerdere bekende gasten, maar een van die gasten, tom Waes, kwam niet opdagen.


Tom Waes (54) moest verstek geven na een ongeval. Dat zei Agnew tijdens de show. “Tom is zijn grootste uitdaging aangegaan: rijden met de fiets in een tramspoor”, grapte hij. Maar het bleek ernst. Waes was met zijn wiel vast komen te zitten in een tramspoor en smakte hard tegen de grond. Het resultaat? Vier gebroken ribben en een gebroken sleutelbeen.

“Hij moet maandag geopereerd worden, maar wilde toch nog zittend aanwezig zijn”, zei Agnew. Daarna liet hij een opname van een telefoongesprek met Waes horen. “Sorry mannen, het gaat echt niet”, zei die. “Ik kan amper spreken, alles doet pijn. Het zal voor de volgende keer zijn.”


Bron: HLN/Het Nieuwsblad