Pagina titel ...

BINNENKIJKEN – Zanger Peter Andre koopt voor € 4.5 miljoen Britse huis van filmster Tom Cruise

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Zanger Peter André kan niet meer stuk bij Tom Cruise. André kocht het landhuis van de filmster in het Engelse Sussex. Cruise kocht het huis in 2003 nog met ex Katie Holmes. De ‘Mysterious Girl’ zanger heeft maar liefst €4.6 miljoen betaald voor zijn nieuwe huis.


Het ‘optrekje’ in East Grindstad beschikt over 6 slaapkamers, 5 volledige en 2 halve badkamers en ook een accommodatie voor het personeel. Er is ook een eigen filmzaal en fitness. Er is ook een prachtige tuin met een tennisveld en zwembad. Het huis is omgeven door een oase van rust en prachtige natuur.

(Lees verder na de advertentie)

 

Tom Cruise kocht het in het verleden met zijn ex-vrouw Katie Holmes. Ze betaalden er toen 6,46 miljoen euro voor.

De ‘Top Gun’ acteur kocht het pand, gelegen in de buurt van de Britse Scientology Kerk hoofdzetel – Saint Hill Manor, in 2003 voor € 3.5 miljoen.

Peter, echtgenote Emily en hun twee jaar oude dochter Amelia wonnen er inmiddels. Het tweede kind van Pete en Emily zal dan ook daar geboren worden.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0
HollywoodHuizen

GRATIS
BEKIJK