BINNENKIJKEN op de voor €59 MILJOEN onverkoopbare ranch van TOM CRUISE in Telluride met ondergrondse bunker tegen aliens

0
MISSION IMPOSSIBLE! Na twee jaar TOM CRUISE zijn ranch in Telluride in de staat Clorado maar van de markt gehaald. Niemand bleek bereid 59 miljoen dollar neer te tellen voor de ranch met op het terrein een ondergrondse bunker die Scientology-aanhanger Cruise beschermt tegen ‘buitenaardse aanvallen’. Kijk u nog snel even binnen bij Cruise voordat de aliens het landgoed overnemen?

Tom Cruise zette zijn landgoed in Telluride, Colorado, in november 2014 te koop voor niet minder dan $ 59 miljoen dollar, iets meer dan 47 miljoen euro. Over de ondergrondse bunker die Scientology-aanhanger Cruise onder het huis, dat hij in 1994 liet bouwen, zou hebben laten aanleggen om zichzelf te beschermen tegen ‘buitenaardse aanvallen’ werd in de advertentie die makelaar van Cruise plaatste, niet gerept. Maar na twee jaar is et huis nu van de markt. Een serieus bod kwam er niet, terwijl de rnch toch veel biedt.


Het terrein is meer dan een vierkante kilometer groot en het huis beschikt over meer dan 900 vierkante meter woonoppervlak. Er zijn vier slaapkamers en zes badkamers, plus een fitnessruimte, een recreatieruimte en een bibliotheek. Vanuit bijna iedere kamer is er schitterend uitzicht over bossen en bergen. Buiten zijn er een tennis en basketbalveld.

Er is ook een gastenverblijf van 150m2 met drie slaapkamers met ieder een eigen badkamer. Het landgoed is het ultieme toevluchtsoord voor wie op zoek is naar privacy, natuurschoon en rust.


Het huis was ook het decor van het interview dat Cruise in 2007 gaf aan Oprah Winfrey toen hij zij 25-jarig jubileum als acteur vierde.

Tom Cruise’ landgoed ligt op ongeveer 12 minuten rijden van het historische centrum van het plaatsje Telluride. Telluride is de thuisbasis van het Telluride film Festival en is het nummer een skigebied van Amerika. Op minder dan tien minuten ligt de regionale luchthaven van Telluride.