Toevallig op zonnig Bonaire…: – André Hazes en zijn Monique doen vrijwilligerswerk

0

Andre en Monique in 2019 met de net geadopteerde hond Frenkie (Beeld: Facebook)

André Hazes (27) en Monique Westenberg (43) zitten momenteel, tegen het reisadvies van de regering in, op Bonaire waar het 29 graden is. Ze hebben dan ook een dringende reden: verwaarloosde hondjes en ezeltjes redden op het eiland…


Het management van de zanger bevestigd aan RTL Boulevaard dat het stel op zonnig Bonaire verblijft en dat daar ook een dringende reden voor is. “André en Monique zijn inderdaad een paar dagen op Bonaire vanwege de werkzaamheden voor FKK Animal Rescue Bonaire en de inzet voor Donkey Sanctuary Bonaire.”

Bonaire heeft op dit moment een oranje reisadvies. Op de site van Rijksoverheid staat: “Het Nederlandse kabinet adviseert zeer dringend om NIET te reizen tenzij strikt noodzakelijk.” Wie naar Bonaire reist moet dan ook een negatieve PCR-test en een negatieve sneltest bij aankomst kunnen laten zien.


Opvallend genoeg plaatsen André en Monique nog niets over hun tripje op social media, iets dat ze tijdens hun vorige bezoek aan Bonaire wel deden. André en Monique bezochten het eiland ook al in oktober 2019. Toen adopteerden ze hond Frenkie bij FKK Animal Rescue Bonaire waar ze nu noodzakelijk werk doen.

Eerder werden al BN’ers als Katja Schuurman en Richard Groenendijk ‘betrapt’ op het eiland. Zij waren er voor filmopnamen.  Wanneer het koppel terugkeert naar Nederland is nog niet duidelijk.

het eerste optreden van André Hazes staat gepland op 7 maart in de Ziggo Dome. Dit optreden is onderdeel van de aankomende Fieldlab-proefevenementen. Net als bij de eerder aangekondigde evenementen moeten bezoekers een negatieve uitslag van een coronatest tonen en aan de deur vinden temperatuurmetingen plaats en, steekproefsgewijs, een sneltest.