Toch verzoening op komst? ‘Meghan sprak twee keer met koningin Elizabeth voor uitvaart prins Philip’

0

Meghan Markle, de hertogin van Sussex, was vanwege haar zwangerschap niet aanwezig bij de uitvaart van prins Philip, maar ze heeft wel persoonlijk twee keer met koningin Elizabeth gesproken. Een eerste aanzet tot verzoening?

Volgens het Amerikaanse People sprak Meghan aan de vooravond van de begrafenis van prins Philip (99)  al met de koningin.  Volgens een bron van het blad  was het niet de eerste keer dat ze de koningin belde; eerder die week had ze Elizabeth ook al, samen met haar zoontje Archie, aan de lijn gehad.


Prins Harry vloog alleen naar Engeland, waar hij voor het eerst sinds zijn aftreden als senior royal zijn familie weer ontmoette. “Harry en Meghan hebben dagelijks contact gehad. Ze weet dat die trip moeilijk was voor hem en hij wilde haar en Archie niet alleen achterlaten. Ze heeft hem elke dag op het hart gedrukt dat het goed ging met hen en hij zich geen zorgen hoefde te maken.”

Harry keerde dinsdagmiddag weer in Los Angeles, een dag voor de 95e verjaardag van zijn grootmoeder, maar die mocht vanwege corona geen visite ontvangen. In juli keert Harry terug naar naar Londen,  om samen met broer William het beeld van prinses Diana te onthullen.


Zo beweert Paul Burrel, de voormalige butler van het Britse koningshuis, heeft zijn hart achtergelaten in het Verenigd Koninkrijk. In weekblad Closer zegt hij: “Harry voelt zich in tweeën gescheurd, nu zijn hart aan beide kanten van de Atlantische Oceaan is. Meghan zal denken dat hun beslissing om zich terug te trekken de juiste is, maar er gaat nu een en ander veranderen. Je hebt te maken met twee verschillende werelden. Om weer op één lijn te zitten, zullen de hertog en hertogin hun problemen moeten oplossen.”