Toch uit elkaar? TANJA JESS viert zonder man CHARLIE vakantie op Ibiza

0

(Beeld: Instagram Tanja Jess)

Toen begin april aan het licht kwam dat Charly Luske aanpapte met jonge vrouwen regeerde echtgenote Tanja Jess door te zeggen dat ze ‘echtelijke problemen’ hebben, maar of dat betekende dat er een scheiding op komst was liet Tanja in het midden. Feit is dat ze nu zonder haar Charlie vakantie viert op Ibiza met vrienden op Ibiza.


Op Instagram laat Tanja Jess weten daar enorm van te genieten, waarna onder meer de hashtags time-out, me-time en visiting friends volgen. De bijbehorende plaatjes bevestigen dat Tanja geniet.

Het huwelijk van Tanja jess en Charlie Luske wankelt nu begin april naar buiten kwam dat man Charlie het met de huwelijkse trouw niet zo nauw nam. Luske bleek een 20-jarig meisje uitgenodigd te hebben om af te spreken in een hotel en haar met een Uber op te laten halen. Dat ‘problematische gedrag’, zoals Jess het noemt, vertoont haar man al veel langer. Jess reageerde, maar hield het in haar reactie  in het midden of zij en Luske daadwerkelijk uit elkaar gaan.


Tanja zei dat nu het nieuws op straat lag wel gedwongen was te reageren. “Gisteren werd op verschrikkelijke wijze een privéaangelegenheid die mijn man en mij betreft door een bepaald ‘juicekanaal’ gebracht. Ik wilde daar eigenlijk niet op ingaan omdat ik ze geen enkele extra view gun, maar omdat andere media hier nu ook mee aan de haal gaan moet ik er voor mijn gevoel toch iets mee.”

Tanja bevestigt wel dat Charly een probleem heeft. “Neemt niet weg dat Charly problematisch gedrag laat zien. Dat er sprake is van een hardnekkige behoefte aan bevestiging waardoor hij bepaalde verleidingen niet kan weerstaan en die soms zelfs opzoekt. Dit is een problematiek war hij al langer mee worstelt.”

“Wij zijn al ruim 21 jaar samen dus ik ben op de hoogte van Charly’s extreem onveilige jeugd en ken zijn demonen en issues. Ook hebben we al langere tijd hulp om hier als individuen, in de relatie maar ook betreffende ons gezin mee te dealen. Dat is een moeilijk en langdurig traject waarin je keer op keer opnieuw moet bekijken waar je staat en hoe je verder gaat.”

Maar dat Tanje en Charlie, zoals toen al werd geschreven uit elkaar zijn, ontkende Jess. “Als je van iemand houdt laat je die niet zomaar vallen, ook of juist niet als die beschadigd en/of ziek is. Wij hebben een geschiedenis en twee prachtige kinderen samen dus wij blijven sowieso in verbinding, maar ik moet ook mijn grenzen bewaken en goed voor mezelf zorgen.”

“Kortom, het is een zoektocht waar wij nog niet helemaal uit zijn en die wij graag binnen de privacy van ons gezin willen afleggen. Wellicht zal ik hier in de toekomst meer over delen, maar voor nu hoop ik dat onze wens gerespecteerd wordt.”