‘Tóch terug naar Mo’! André Hazes jr. zet na Sarah ook Anne Rose aan de kant

0

André Hazes jr. heeft zijn relatie met Anne Rose na een maand alweer beëindigd. Hazes zou op het punt staan terug te keren bij Monique West3nberg, de moeder van zijn 5 jaar oud zoontje Dre.

Dat meldt Hazes-deskundige Yvonne Coldeweijer op haar Instagtram Life of Yvonne. Volgens Coldeweijer heeft Hazes zijn relatie met Anne Rose Zonneveld na ongeveer een maand alweer verbroken. Coldeweijer zegt dat het voor 99% zeker: HET IS ALWEER UIT MET ANDRÉ HAZES EN ANNE ROSE.”


Ze weet ook waarom Anne Rose niet langer de vriendin is van Hazes. In Rome is hij er afgelopen weekend achtergekomen dat het voor hem toch niet helemaal gaat werken. Het plan was dus om samen te gaan wonen in Vinkeveen. André heeft de sleutel van zijn nieuwe huurappartement aan de Molenkade al ontvangen, maar hij gaat daar dus NIET meer samenwonen (maar alleen, red.).”

Dan: “Anne Rose heeft vannacht alleen geslapen bij haar ouders thuis en waar André is geweest is nog onbekend… bij zijn moeder in Mijdrecht? Of misschien wel bij Monique (is serieus een optie).”


Ïnmiddels weet Coldeweijer dat haar verhaal klopt. “100% bevestigd. Het is over en uit met André Hazes en Anne Rose.” Ze voorspelt André’s terugkeer in de armen van Monique Westenberg, de moeder van zijn kind. “We gaan als de brandweer, maar ik voel dus aan m’n aqua dat André nu bij Monique is en dat zij weer samen gaan komen. En snel ook. Ja, I know, dit zou echt gestoord zijn. Maar ik denk het dus echt!”

Showbizzkenner Farja Farvardin, ook wel bekend als FawryNotSawry, verbaast zich erover dat Yvonne het als het om Hazes gaat steeds weer bij het rechte eind heeft. “Ik vraag mij of André zelf niet de bron is.

André kent Anne Rose haar uit Vinkeveen en zat samen met haar op de middelbare school. Ze is ook een bekende van de Hazes-familie. Zo doet Anne Rose de administratie van moeder Rachel, maar is ook werkzaam als Sales Manager bij restaurant Mama Kelly, zo is te lezen haar Instagram-profiel. In de maand dat zij hazes en Anne rose samen waren gingen ze twee keer op reis; eerst naar Malaga en recent naar Rome.