BINNENKIJKEN bij JUSTIN TIMBERLAKE en JESSICA BIEL die klein verlies leiden bij verkoop New Yorks appartement

0
Het luxe appartement van Justin Timberlake in het door Gwathmey Siegel ontworpen Soho Mews building in New York City’s Soho is, na 200 te koop te hebben gestaan, verkocht voor $6.35 miljoen. Ruim onder de eerste vraagprijs van acht miljoen dollar.

De superster en zijn vriendin zette het appartement in eerste instantie voor bijna 8 miljoen dollar op de markt, maar dat bleek iets te hoog gegrepen. Krap een half jaar werd de vraagprijs verlaagd naar 6,75 miljoen dollar, omgerekend zo’n 5,65 miljoen euro.


Zelf kocht Justin het appartement voor 6,57 miljoen dollar. Justin en Jessica leiden dus een klein verlies bij de verkoop. Het appartement heeft drie slaapkamers en drie badkamers. Bovendien is er in het gebouw een privé-fitness aanwezig, een grote tuin en een gigantisch dakterras.

In zijn laatste boek Hindsight & All the Things I Can’t See in Front of Me vertelt Justin Timberlake openlijk over zijn eerste ontmoeting met Jessica Biel. “Ik kreeg haar nummer niet, want het was niet het juiste moment.”


“We waren op een surprisefeestje en stonden met een groepje mensen aan de bar te kletsen. Ik maakte een sarcastische opmerking, heel droog, maar niemand begreep het. Behalve zij, ze moest lachen. Dat was een moment waarop je je afvraagt of een persoon net zo is als jij, of ze net zo’n droog, beetje donker gevoel voor humor heeft”, aldus Justin. De twee kletsten de hele avond, maar wisselden geen nummers uit.

“Ik bleef aan haar denken en was echt geïnteresseerd in haar. Ze had gewoon iets dat me greep.” In 2007 zagen ze elkaar opnieuw bij een concert van Justin, waar een vriendin haar mee naar toe had genomen. Na afloop vroeg de zanger of Jessica en haar vrienden met hem meewilden in de tourbus, wat leidde tot lange gesprekken. Toen de actrice uitstapte, durfde Justin haar nummer te vragen.

Na afloop van Justins tour waren de twee een maand samen, aarna ze besloten er echt voor te gaan. “Ze heeft me veranderd. Ze heeft mijn hele leven veranderd.” In 2012 trouwden ze en drie jaar later verwelkomden de Timberlakes hun eerste kind; zoon Silas.

Share.