‘The Voice-oorlog: slaande ruzie tussen Ali en Waylon’

0

(Beeld: RTL/William Rutten)

The Voice juryleden Ali B en Waylon hebben achter de schermen bij The Voice of Holland slaande ruzie met elkaar gekregen. Op het toilet werd er een flink robbertje geknokt tussen de twee.


Het is  Albert Verlinde die in shownieuws vertelde dat er geknokt is tussen Ali B en Waylon nadat een ’typische Jan Smit-kandidaat’ had gekozen voor Ali, waarna Waylon aan Ali vroeg waarom hij hem zo graag in zijn team wilde, omdat hij de kandidaat graag naar Jan had zien gaan.

Een opmerking die verkeerd viel bij de rapper. Toen de twee coaches elkaar tegenkwamen op het toilet, ontstond er een vechtpartij. Het productieteam haalde Ali b en Waylon uiteindelijk uit elkaar.


RTL laat aan Shownieuws het volgende weten: “Wij begrijpen niet waar Albert Verlinde dit verhaal vandaan haalt. De coaches van The Voice of Holland hebben weleens een stevige discussie met elkaar, ze hoeven het niet altijd eens te zijn. Dat houdt het ook interessant voor de kijker. Maar het is pertinent onwaar dat Ali en Waylon met elkaar op de vuist zijn gegaan. De coaches en presentatoren van The Voice of Holland zijn niet beschikbaar voor interviews.”

Ali B heeft ook gereageerd op de vermeende ruzie tussen hem en Waylon tijdens opnames van The Voice of Holland. Op Instagram plaatst Ali B een foto waarop hij knuffelend te zien is met Waylon. “Dont believe the lies”, schrijft hij erbij. Met een hartje.

Vorig seizoen hadden Anouk en voormalig coach Lil’ Kleine ook al ruzie. Na afloop van de Battle liep het in de coulissen volledig uit de hand. De rapper zou Anouk ‘kankerhoer’ hebben genoemd en er zou zelfs zijn gevochten. ”Het klopt dat Anouk & Lil’ Kleine een aanvaring hebben gehad,” bevestigde een woordvoerder van RTL de geruchten destijds aan Shownieuws. ”De kou is nog niet uit de lucht. Meer willen we er niet over kwijt.”