Pagina titel ...

Justin Bieber huurt voor $29.500 per maand Hollywood-huis om te feesten (met nachtclub, zwembad, bioscoop-en fitnesszaal….)

0


Justin Bieber huurt voor $29.500 per maand Hollywood-huis om te feesten (met nachtclub, zwembad, bioscoop-en fitnesszaal….)


Je bent jong, je hebt teveel geld en je komt constant in de problemen als je dronken bent. Wat doe je dan? Dan huur je gewoon een afgelegen huis met je eigen nachtclub, zwembad, fitness-en bioscoopzaal. Kan je lekker veel lawaai maken…

Justin Bieber heeft goed geluisterd naar collega feestbeest Miley Cyrus. De pas 20-jarige Bieber kwam de afgelopen tijd meerdere keren in aanvaring met de politie van Beverly Hills vanwege de overlast die hij veroorzaakte als hij weer eens een feestje gaf.


Dat leidde er toe Miley Cyrus op tv bij Jay Leno Bieber het advies gaf wat meer tijd thuis te besteden. “Je hebt een hoop geld. Koop een huis met een nachtclub.” En dat nu heeft Justin dus gedaan. Weliswaar niet gekocht, maar gehuurd. En hij heeft alle ruimte, want het huis in de Hollywood Hills, staat op een stuk grond van maar liefst 2.000 vierkante meter.

Het nieuwe stulpje van Justin telt 10 slaapkamers. Naast de inpandige nachtclub is er ook een zwembad, een spa, een bioscoopzaal en een fitnessruimte.

En als Bieber het feesten moe is, kan hij nog altijd terug naar zijn huis in Beverly Hills, maar daar kan hij zich beter rustig houden. De buurtbewoners zijn namelijk al een tijdje boos vanwege de fratsen van het tieneridool.

De politie is al een paar keer langs om de boze buurtbewoners tot bedaren te brengen. Zo zouden de buurtbewoners onlangs zesmaal in een weekend de politie hadden gebeld om te klagen over een luidruchtig feestje bij Bieber en zijn vrienden. Het is de buren menens, want ze hebben al een advocaat in de arm genomen.

En ook omdat Justins aanwezigheid een toename van het verkeer in de buurt veroorzaakt door passerende fans en tourbussen.


Share.

Leave A Reply

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();