Terwijl BORIS in de gevangenis zit: nieuw droomhuis voor LILLY BECKER

0

Terwijl haar ex Boris Becker (54) in in Londen in de gevangenis zit, is zijn vrouw Lilly (45) verhuisd. In plaats van het sjijke Wimbledon woont ze nu met hun zoontje Amadeus (12) in een huis in de buitenwijk Wallington.

Zes slaapkamers en drie badkamers zijn verdeeld over twee verdiepingen. Daar en in de grote tuin is er alle ruimte voor haar zoon en zijn maatjes om te spelen. Omdat Amadeus het belangrijkste in haar leven is. Ze vertelde de Daily Mail: “Het is mijn taak om mijn zoon te beschermen. Dat is alles. Ik ben nu een alleenstaande moeder.”


Nog een voordeel: de maandhuur voor de nieuwe woning is zo’n 4.000 euro lager dan voorheen. Dat helpt Lilly, want volgens informatie van de Duitse krant heeft Boris haar geen alimentatie betaald sinds het begin van zijn gevangenisstraf.

Becker werd begin april door een jury van Southwark Court schuldig bevonden aan fraude bij zijn faillissement in 2017. Becker, zo bleek tijdens de rechtszaak, heeft destijds bezittingen en bankrekeningen verzwegen. In totaal hield Becker voor 2,1 miljoen euro aan eigendommen verborgen. De Duitser hield voor de rechtbank vol dat hij volop had meegewerkt met de curator die zijn vermogen moesten veiligstellen. Becker voerde aan dat hij ‘zelfs zijn trouwring had aangeboden’. Becker verdiende in zijn jaren als tennisser, tussen 1984 en 1996, 58 miljoen aan prijzen- en sponsorgeld.