Terug in Nederland! Moeder Rachel Hazes haalt zoon André op in Spanje

0

André Hazes is terug in Nederland! Na een wekenlang verblijf in het Spaanse Alicante landde de 27-jarige zanger zondag met zijn moeder Rachel op luchthaven Schiphol. Pikant: liefde Sarah van Soelen was in geen velde of wegen te bekennen. De zanger zelf zei tegen wachtende journalisten slechts: “Alsjeblieft effe niet, jongens.”

De terugkeer van Hazes ging op de luchthaven niet onopgemerkt voorbij, wat de zanger die was opgehaald in Spanje door moeder Rachel had niet geheim weten te houden dat hij weer voet op vaderlandse bodem zette. Omringd door cameraploegen, journalisten en fotografen snelde de zanger, bijna onherkenbaar met een capuchon, zonnebril en mondkapje op, naar een wachtende een auto met chauffeur. Op weg naar de auto weigerde hij antwoord op vragen te geven en zei slechts: “Alsjeblieft effe niet, jongens.”


Moeder Rachel zei vervolgens dat haar zoon verliefd was geworden op ‘een oudere vrouw'(de moeder van zijn 4-jarig zoontje Dre, Monique Westenberg, red) en dat hij op jonge leeftijd ‘opeens vader werd. ‘”Naast zijn drukke carrière wordt er ook nog eens thuis verwacht dat hij een volwassen gezinsleven gaat leiden, terwijl hij zijn eigen kinderjaren heeft overgeslagen. Toen zijn relatie op 27-jarige leeftijd ten einde kwam, was dit heel pijnlijk voor hem, ook omdat er een kind bij betrokken is. () “En dan heeft heel Nederland ook nog eens een mening over je en alles wat je doet ligt onder een vergrootglas. Je kunt het nooit goed doen voor iedereen.”

Bij zijn terugkeer in Nederland werd Hazes o.a. opgewacht door een cameraploeg van Shownieuws