Pagina titel ...
vrijdag, mei 29
Tennislegende John McEnroe betaalt $21 miljoen voor strandvilla

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

John McEnroe had al twee huizen in Malibu, maar nu heeft hij er drie. Hij kocht voor 21 miljoen dollar een villa op het strand.
Amerikaanse tennislegende John McEnroe heeft voor ‘slechts’ 21 miljoen dollar een villa op het strand van Malibu gekocht.

(Lees verder na de advertentie)

Maar voor dat geld heeft McEnroe wil uitzicht op het strand en de oceaan en kan hij vanuit zijn appartement zo het strand oplopen om een duik in de zee te nemen.

De villa van 600 vierkante meter heeft vier badkamers. In de villa ook een bibliotheek en een bamboekamer. De master bedroom is te bereiken met een lift.

De tennislegende heeft in Malibu overigens ook nog twee andere huizen. Ook in in South-hampton heeft hij nog een optrekje.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0