Temptation Island-koppel ‘saaie’ Laura en Rogier zoeken dame (tussen 22 en 30 jaar) voor trio

0

Temptation Island-koppel Laura Moenaert en Roger Osei Bonsu zijn opzoek naar een dame die trioseks met hen wil hebben. “Yup, wij durven daarvoor uit te komen, You Only Live Once,” zegt Laura die in 2019 nog op straat in elkaar geslagen werd door Temptation Island-kijkers omdat ze vonden dat ze enorm saai was in het programma.

Laura in de oproep die zij op haar Instagram-account zette: “Mijn vriend en ik zijn specifiek opzoek naar single vrouwen die graag eens een trio willen uitproberen met ons.” De dame mag dik, dun, klein of groot zijn of een combinatie. “Ben je nu zwaarder of dun, klein of groot, voel je niet te min om je aan te melden! Wij kiezen puur op wat ons beiden ligt klinkt vanzelfsprekend. Je blijft anoniem!”


Roger en Laura, beiden 24 jaar, hebben maar een eis en dat is dat de vrouw tussen de 22 en 30 jaar is. Dat Laurain is voor een trio mag opmerkelijk genoemd worden. Ze werd in 2019 op straat in elkaar geslagen door Temptation Island-kijkers omdat ze vonden dat ze enorm saai was in het programma.

Vier maanden later schreef op social media: “Exact 4 maanden geleden” dat ik op straat toegetakeld werd door een groep. De reden was omdat ik volgens hun: ’temptation island heb verpest dit jaar. Ik heb sindsdien verzorging gekregen, afgelopen 4 maanden en gisteren was mijn laatste consultatie fc. Ik heb een lastige periode achter de rug gehad. Naast dit voorval zijn er heel veel mensen die commentaar op mij hadden en ook op Roger. Opzich vond ik de commentaar die ik naar mijn hoofd kreeg gegooid niet zo erg. Ik kon er wel goed met om. Maar wat ik echt vreselijk vond is hoe mensen slecht konden praten over Roger. Ik heb zoveel aan Roger gehad. Zonder hem zou ik er veel erger aan toe zijn.”