Temptation Island-koppel Karim en Roshina uit elkaar na jaar van liegen en bedriegen door Karim

0

Het Nederlandse Temptation Island-koppel Karim en Roshina is uit elkaar. Ze overleefden de grote relatietest, maar twee maanden later echter mis, toen Karim viel voor de charmes voor een andere vrouw op Curaçao. Karim: “Ik heb hier tegen Roshina een jaar over gelogen en gedaan alsof ze gek was, dat is nog het ergste van allemaal.”

“De relatie tussen Roshina en mij was niet gezond”, schrijft Karim op zijn Instagram Stories. “Ondanks dat we megaveel van elkaar hielden, zaten er veel dingen niet goed. Alleen ‘houden van’ is niet genoeg om een sterke relatie op te bouwen. Ik ben twee maanden na ‘Temptation’ vreemdgegaan in Curaçao, ik heb daar met iemand anders afgesproken en gezoend. Ik heb hier tegen Roshina een jaar over gelogen en gedaan alsof ze gek was, dat is nog het ergste van allemaal.”


Roshina had haarvermoedens dat Karim haar bedrogen had nadat ze een foto kreeg toegespeeld waarop Karim met een andere vrouw te zien was. “Eenmaal terug in Nederland heeft ze in m’n gsm gekeken en het bedrog ontdekt. Ze heeft een jaar gewacht tot ik het zelf zou toegeven en dat heb ik enkele weken geleden uiteindelijk gedaan. Ik heb dit zo lang ontkend, omdat ik echt bang was om haar kwijt te raken. In het najaar hebben de ruzies hierover hun tol geëist en zijn we uit elkaar gegaan, om te focussen op onszelf.”

Karim zegt dat Roshina er een zware tijd heeft opzitten. “Ze is door haar verleden en mijn overspel melancholisch en depressief geworden en ze kampte met agressieproblemen. Hoewel ze daar altijd aan werkt, hadden we daardoor vaak ruzies waarbij het uit de hand liep en er heftig gescholden werd. Ondanks die ruzies had ik niet moeten vreemdgaan. Door onze liefde voor elkaar zijn we altijd bij elkaar gebleven. Maar nu zijn we dus niet meer samen. Ik wil hierbij nogmaals m’n excuses aanbieden aan Roshina en haar familie. Dit is voor ons heel pijnlijk en ik hoop dat jullie ons steunen en de ruimte geven om dit te verwerken.”


Karim en Roshina waren ruim drie jaar een koppel. Enkele maanden geleden vertelde de Nederlandse al aan de website LoveReality.nl dat haar relatie niet vlekkeloos verliep. “We hebben een tijd terug besloten elkaar vrijer te laten, omdat we merken dat oude patronen zich herhalen”, vertelde ze. “Wij hebben het allebei erg druk met ons eigen ding en zijn bezig met ons eigen groei en ontwikkeling. Onze connectie is heel intens, sterk en liefdevol, maar het verleden is voor ons beide heel heftig geweest. Daardoor hebben we veel persoonlijke groei, ontwikkeling en ervaringen gemist. We gunnen elkaar deze groei.”

Maar ook dat is nu voorbij.