Teamgenoot MAX VERSTAPPEN SERGIO PEREZ bedriegt zijn vrouw vlak na haar bevalling

0

Formule 1-coureur Sergio Pérez (32), teamgenoot van Max Verstappen (24) bij Red Bull Racing, erkent dat hij zijn vrouw na het winnen van de Grand Prix van Monaco, vlak na de bevalling van hun tweede kindje, bedrogen heeft. “Er was een slecht feest, waar ik mij niet kon beheersen”.

Sergio Pérez won afgelopen weekend de Grand Prix van Monaco en dat heeft hij gevierd met een nadere vrouw dan zijn echtgenote, die nog maar net bevallen was van hun zoontje. Perez geeft zijn overspel nu toe op Instagram. ‘Er was een slecht feest, waar ik mij niet kon beheersen.. Ik heb de video’s die van mij circuleren gezien en ik neem daar mijn verantwoordelijkheid voor.’


Sergio zegt dat hij normaal gesproken niet naar andere vrouwen taalt. ‘Mensen die dicht bij mij staan, ​​kennen mijn waarden en weten wat voor type ik ben.’ Zijn vrouw ziet zijn overspel door de vingers. Voor degenen die het mij vragen, we zijn meer verenigd dan ooit, mijn vrouw en ik’, schrijft de Mexicaan op Instagram. ‘En degenen die ons alleen maar pijn willen doen, wens ik het beste.’

De coureur zegt na vandaag niet meer te zullen praten over het onderwerp, omdat hij zich wil focussen op zijn gezin. Perez staat derde in het wereldkampioenschap van de Formule 1.