BINNENKIJKEN IN Palazzo di Amore, het duurste huis in de Verenigde Staten dat u nu kunt kopen met een korting van 66 MIJOEN dollar

0
Als dit geen buitenkansje is! Miljardair Jeff Green wil nu echt snel af van zijn Palazzo di Amore. Vroeg hij $195 miljoen nu is hij tevreden met slechts $129 miljoen. Een korting van maar liefst $66 miljoen. Even binnenkijken om te zien wat u voor dat geld krijgt?

Miljardair Jeff Greene (59) zette november 2014 zijn Palazzo di Amore, een 100.000 m2 groot landgoed in het hart van Beverly Hills met daarop een paleis van een huis, te koop voor $195.000.000, maar dat leek toch iets te hoog gegrepen. Hij probeerde het vervolges te verhuren voor 475.000 dollar per maand. Maar nu wil hij echt van het huis af en heeft de originele vraagprijs verlaagd met 66 miljoen dollar tot slechts 129 miljoen dollar.


Greene kocht het landgoed in 2007 voor $35.000.000 van de Saoedische zakenman Mishaal K. Adham, die op het punt stond failliet te gaan. Op dat moment was het huis nog lang niet af.

Desondanks gebruikte Greene het huis in jaar van aankoop als trouwlocatie voor zijn huwelijk met de bijna 20 jaar jongere Chinese Mei Sze Chan. Een echtverbintenis waarbij Mike Tyson als getuige van de miljardair optrad.


De miljardair besloot er vervolgens een ‘paleis van de moderne tijd’ van te maken. Hij investeerde tientallen miljoenen aan het realiseren van zijn Palazzo di Amore-droom.

Palozzo di Amore, meer dan 3000 m2 woonplezier, beschikt over 12 slaapkamers, 23 badkamers, een wijnkelder waar 3000 flessen een plekje kunnen vinden, een Turkse hamam, 2 bowlingbanen, een theater met 50 stoelen, een groot zwembad en dat allemaal op nog geen drie kilometer van het historische Beverly Hills Hotel.

Kortom: Palazzo di Amore biedt het beste van alles: een niet te evenaren locatie in het hart van Beverly Hills, een huis als een paleis dat is gebouwd met oog voor detail, waarbij de gewelfde plafonds en de marmeren vloeren in het oog springen – en een uitzicht tot aan de oceaan. En dat allemaal nu ook nog eens met $66 miljoen korting!