Pagina titel ...
woensdag, mei 27
Te koop: de twee privéjets van Elvis Presley

0

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!


Te koop: de twee privéjets van Elvis Presley


Fans van Elvis Presley met een grote tuin en een goed gevulde bankrekening kunnen tot 2 februari nog een bod doen op twee privévliegtuigen van de overleden zanger. Het toestel Lisa Marie en Hound Dog II worden te koop aangeboden door veilinghuis Julien’s Auction.

(Lees verder na de advertentie)

De twee vliegtuigen van Elvis Presley die te koop worden aangeboden, werden de afgelopen dertig jaar tentoongesteld op Graceland, het landgoed van wijlen Elvis. Het betreft een Convair 880 en een kleinere Lockheed JetStar. De popster noemde de Convair naar dochter Lisa Marie genoemd en de JetStar heet Hound Dog II.

De twee vliegtuigen die Presley in 1975 kocht zijn door Elvis naar eigen smaak ingericht. Daarbij keek hij niet op een dollar meer of minder. In de Lisa Marie bevindt zich een reusachtig bed, een badkamer met gouden kranen en een conferentiecentrum met teakhouten omlijsting.

Wie echter wil vliegen, kan beter een ander vliegtuig aanschaffen. De twee toestellen zijn al sinds 1984 niet meer opgestegen. Het zijn beide nog slechts museumstukken. Ze zijn nu nog een trekpleister bij het museumlandgoed Graceland, waar de huidige eigenaren ze in de jaren tachtig naar toe verhuisden om ze te exploiteren.

Op 2 februari gaan de vliegtuigen toegewezen naar de hoogste bieder.

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0