Pagina titel ...
Taylor Swift geeft mini-concert op dak van haar nieuwe New Yorkse appartement

0

LIKE op Facebook en je kijkt binnen bij de mooiste celebrity huizen!


Taylor Swift geeft mini-concert op dak van haar nieuwe New Yorkse appartement!


‘Swifties’ worden ze genoemd de fans van Taylor Swift (24). En ze zijn zelfs welkom in het nieuwe appartement van de zangeres in Tribeca, de trendy wijk in Lower Manhattan in New York City. Dat bleek afgelopen week nog toen Taylor op het dak van het appartement, dat zij recent betrok, een mini-concert gaf . Manend tot stilte nam ze die fans vervolgens mee de trappen af en showde ze haar nieuwe onderkomen…

(Lees verder na de advertentie)

 

Met de release van haar vijfde studioalbum, ‘1989’ deze week, is Taylor Swift ook definitief verhuisd van Nashvolle naar de Big Apple. Voor $ 19.950.000, zo blijkt uit de aankoopakte, werd ze de eigenaar van een appartement met 7 slaapkamers en 5 badkamers. Het appartement heeft het echte loft-gevoel met veel baksteen en houten balken. Swift zelf zette er niet alleen een piano, maar ook een pooltafel in.

Taylor kocht overigens ook, het kleinere appartement, tegenover haar. Daar zijn de beveiligers gehuisvest van de zangeres die nu een ruime tweehonderd awards gewonnen heeft, waaronder 7 Grammy Awards, 15 ‘American Music Awards’ en 11 ‘Country Music Association Awards’. En dat legde haar geen windeieren. Volgens het muziektijdschrift Billboard was Taylor Swift met 35,7 miljoen dollar in 2011 en met 29 miljoen dollar in 2013 de best verdienende artiest.


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();