Tattoo-artiest Kaye maakt fout bij zetten ‘wraaktekst’ op bovenbeen GLENNIS GRACE

0

Zangeres Glennis Grace loopt rond met een ‘spelfout’ op haar been. Grace liet in Drempt een wraaktattoo zetten door oud-profvoetballer Kaye Coppoolse, maar diens kennis van de Engelse taal bleek niet zo heel goed… De gezette spreuk lijkt te gaan over mensen waarmee Glennis het aanvankelijk goed kon vinden, maar nu niet meer.

Zangeres Glennis Grace (44) een nieuwe tattoo laten zetten. De spreuk lijkt te gaan over mensen waarmee Glennis het aanvankelijk goed kon vinden, maar nu niet meer. De reden hiervan zou kunnen zijn dat de zangeres een taakstraf van 200 kreeg wegens een supermarkt-geweldsincident.


“People will love you and support you when it’s beneficial. I’ma forgive, I won’t forget, but i’ma dead the issue”, luidt de tattoo. ‘Mensen zullen van je houden en je ondersteunen wanneer het ze iets oplevert. Ik zal vergeven, niet vergeten, maar ik zal het een uitgemaakte zaak laten zijn”, is een vrije vertaling hiervan.

Tattoo-artiest Kaye had naar eigen zeggen een fijne ervaring toen hij haar donderdag tatoeëerde. Ze wilde een tekst en kreeg die ook. In de laatste zin van de tattoo staat een ‘i’ die volgens Engelse spelling met een hoofdletter geschreven had moeten worden, melden REGIO8 en lokale omroep Ideaal. “Als tattoo-artiest let je niet alleen op spelling en grammatica, maar ook op hoe iets flowt met het lichaam”, legt Coppoolse uit. “In de onderste zin stond de hoofdletter niet mooi, omdat je dan één letter hebt die uitschiet. Dus daarom is die als kleine letter geschreven.”


Een bewuste fout dus? “Ik vind het jammer dat mensen daarover zeuren. Dat komt echt omdat mensen negatief over Glennis willen praten. Ik tatoeëerde ook een profvoetballer, maar daar zegt niemand wat over. Er worden lelijke dingen gezegd online, dat trek ik me wel een beetje aan. Maar ik houd niet van negativiteit, dus ik ga er niet op in,” vertelt de Achterhoekse tattoo-artiest.

De zangeres lag dit jaar onder vuur na een geweldsincident rond haar zoon in een plaatselijke supermarkt. Grace werd vervolgens samen met haar zoon en een vriend opgepakt. Eind oktober verscheen ze de rechter en werd veroordeeld tot een taakstraf.

“Het was een topper, ze was lief en down to earth”, vertelt Coppoolse over zijn ontmoeting met de zangeres. “Ze bedankte me voor hoe ik haar had ontvangen en vertelde dat ze zich fijn had gevoeld, dat vind ik een mooi compliment. Ze was echt superpositief en heel normaal.”