BINNENKIJKEN in het luxe appartement van SYLVIE MEIS waar zij haar nieuwe FLIRTY LINGERIELIJN bedacht

0
Dit is het €11.000 per maand kostende appartement van Sylvie Meis in Hamburg waar zij het hoofd brak over haar nieuwe lingerielijn. En uiteindelijk hakte ze de knoop door. Meis, jarenlang het boegbeeld van lingeriemerk Hunkemoller, komt volgend jaar met een eigen ‘Sylvie Flirty’ niemandalletjeslijn.

Sylvie Meis (38) gaat in zaken. Ze komt volgend jaar met een eigen lingerielijn, ‘Sylvie Flirty Lingerie’ genaamd.
De dag na Sinterklaas vertelde Sylvie, gehuld in een zwart niemendalletje met glitters, op een door haar georganiseerd kerstfeestje in Hamburg, dat ze nu lang nadenken in haar Hamburgse appartement besloten had het lingerieheft in eigen handen te nemen.


Meis die vijf jaar lang stond onder contract bij lingeriemerk Hunkemöller, waar ze in mei als ambassadeur het veld moest ruimen voor Doutzen Kroes, vertelde dat ze na lang beraad dacht “of ik stop, of ik ga het zelf doen. Ik ben Hunkemöller dankbaar en heb daar veel geleerd, zoals poseren in lingerie. Het is niet gemakkelijk, kan ik je vertellen.”

De flirty lingerielijn moet vanaf volgend jaar in de winkels liggen.


Ze zit in haar haar 11.000 euro per maand kostende appartement aan de Hamburgse Eppendorfer Landstrasse dan ook nu regelmatig aan haar werktafel om bh’s, slips en beachwear te ontwerpen die haar signatuur krijgen.

Het 400 vierkante meter grote appartement is het optrekje dat nu al weer vier jaar geleden, bij de jaarwisseling 2012-2013, het toneel was van een onverkwikkelijke ruzie tussen Sylvie en Rafael die het einde van hun, in 2005 gesloten, huwelijk inleidde.

Nadat Sylvie en Rafael het appartement aan Eppendorfer Landsstrasse in het voorjaar van 2012 huurden werd er maandenlang rigoureus verbouwd. Een verbouwing die bijna een half miljoen euro kostte en waarbij Sylvie keuken, sanitair en tal van (inloop)kasten zo liet inbouwen dat ze bij een verhuizing meegenomen kunnen worden. Maar verhuizen deed Sylvie nooit.

In november 2012 trok het paar met zoontje Damian in het luxeappartement. Ruim een maand later, op Oudejaarsavond, was het appartement het toneel van een ruzie tussen Sylvie en Rafael. Ten overstaan van een tiental vrienden zou Rafael Sylvie een klap hebben gegeven. Twee dagen later liet Sylvie weten te gaan scheiden van Rafael. Niet veel later vertrok Rafael uit de woning, waar Sylvie met zoontje Damian achterbleef. De rest is geschiedenis.

Na tal van romantische omzwervingen lijken zowel Sylvie als Rafael weer liefdesrust te hebben gevonden. Sylvie bij zakenman Charbel Aouad en Rafael bij handbalster Estavana Polman waar mee de voetballer mee samenwoont in het Deense Esbjerg.