Peperduur VILLA CORA in FLORENCE is TROUWLOCATIE waar SYLVIE MEIS nu eind september JAWOORD geeft

0
Je jawoord geven met een mondkapje op is natuurlijk ook niet alles dus laste Sylvie Meis haar geplande huwelijk met Niclas Castello in juni af. Maar van uitstel komt dit keer waarschijnlijk geen afstel. Nu wordt er eind september getrouwd in Florence waar de gasten worden ondergebracht en verwend in Villa Cora, waar de goedkoopste kamer bijna 1400 en de suite van Sylvie en Niclas meer dan drieduizend euro per nacht kost. EVEN BINNENIJKEN OP DE BIJZONDERE TROUWLOCATIE?

In Grazia bevestigt Sylvie Meis de rondzingende verhalen dat het huwelijk eind september in Florence wordt voltrokken.
De 42-jarige Meis en de 41-jarige Niclas Castello zouden eigenlijk in juni in het huwelijksbootje stappen, maar dit feest moest worden uitgesteld wegens de coronacrisis. De presentatrice zei toen al direct dat van uitstel geen afstel zou komen.


‘We hebben de bruiloft verplaatst naar eind september, dus deze dame gaat echt trouwen over twee maanden’, aldus Meis, die zegt dat het plan voor de huwelijksdag verder hetzelfde is gebleven. ‘Wat ons geluk is geweest, is dat we een kleine, intieme bruiloft hadden gepland. Daardoor is het ons gelukt om alles te verzetten en de kamers voor onze gasten om te boeken.’

Meis was wel teleurgesteld dat de festiviteiten in juni geen doorgang konden vinden, maar boekte in plaats van het huwelijk een vakantie naar Saint-Tropez. ‘Na de lockdown was het extra bijzonder en intens om weer te kunnen reizen. Je beseft des te meer dat niets vanzelfsprekend is.’ ‘Het werd een reis vol gemengde gevoelens’, beschrijft ze de vakantie. ‘We zijn naar Saint-Tropez gevlogen op de avond dat we normaal gesproken in Florence zouden zijn geweest en ons eerste wedding event gepland stond. Wat dat betreft was het wel echt emotioneel.’


Castello en Meis leerden elkaar in juni vorig jaar kennen op de bruiloft van een vriendin. Het stel verloofde zich in oktober.

De gasten op het 4-daagse huwelijksfeest van Meis worden natuurlijk in de watten gelegd en verblijven in Villa Cora dat zichzelf afficheert met ‘Ga voor een sterrenbehandeling en geniet van service van wereldklasse’. Die wereldklasse blijkt ook uit de prijzen. de goedkoopste kamer kost 1326 euro per nacht, de huwelijkssuite 3186.

“We gaan trouwen in Florence, Italië is ons favoriete land”, vertelt de presentatrice. “Ik werd helemaal verliefd op de locatie, een prachtig boetiekhotel met een fantastisch uitzicht over de stad. Zeer stijlvol en met een gespiegelde balzaal, zoals Versailles.”

Villa Cora is een 19e-eeuws gebouw, dat in een park met een buitenzwembad ligt. Het bevindt zich op slechts 2 km van het centrum van Florence. Er is wellnesscentrum met sauna, een Turks stoombad en een fitnessruimte. De gasten kunnen en mogen er ook massage of schoonheidsbehandelingen boeken tijdens de vierdaagse van Meis.

Sylvie was van 2005 tot 2013 getrouwd met voormalig voetballer Rafael van der Vaart. Met hem kreeg ze zoon Damián. In 2017 verloofde ze zich met de steenrijke zakenman Charbel Aouad, maar dat kwam nooit tot een huwelijk. Binnen enkele maanden verbraken de twee hun verloving. Niclas Castello is een beroemde kunstenaar. Castello is niet zijn echte naam. De Duitser heet in werkelijkheid Norbert Zerbs en heeft onder anderen Beyoncé en Jay-Z in zijn klantenkring. Ook is hij een van de meest gezochte artiesten op het platform Artnet.