SYLVIA GEERSEN breekt als ze vertelt mishandeld te zijn door ex

0

De tranen kwamen bij Sylvia Geersen in Casa di Beau als ze presentator Beau van Erven Dorens vertelt over de moeilijke tijden in haar leven. “Ik heb een dodelijk ongeluk overleefd”, zegt ze over de ruzie met haar ex waarbij hij haar in een stuk glas gooide. “In het ziekenhuis hebben ze me dicht genaaid, maar eenmaal thuis kon ik mijn hand niet meer bewegen. (…) Ik heb echt geluk gehad.

De tranen komen als ze Casa di Beau als blijkt dat haar kamer vol staat met foto’s. Op Sylvies kast staat bijvoorbeeld een foto van haar  samen met haar overleden vader. “Mijn vader was net drie maanden overleden toen ik Special Forces ging doen. Ik ben een emotioneel wrak. “Ik moet gewoon altijd doorgaan.”


Sylvia vertelde vorig jaar in de Videoland-serie Special Forces dat ze in het verleden is mishandeld door een ex. En ook in Casa di Beau blijkt dat die ruzie met haar ex nog niet te zijn verwerkt. “Ik heb een dodelijk ongeluk overleefd”, vertelt ze Beau over de dag waarin haar ex-vriend haar in een stuk glas gooide.

“In het ziekenhuis hebben ze me dicht genaaid, maar eenmaal thuis kon ik mijn hand niet meer bewegen. (…) Ik heb echt geluk gehad. Na tien dagen hebben ze me pas geopereerd en hebben ze alles terug moeten trekken.” Sylvia vertelt dat het nu weer goed gaat en noemt het een ‘wonder’ dat ze haar hand weer kan bewegen. “Ik wil dat nu echt achter me laten.”