BINNENKIJKEN – ADELE moest 37 miljoen bij bank LENEN om dit huis voor 57 miljoen van SYLVESTER STALLONE te kopen

0

Adele (34) woont samen met haar vriend, Rich Paul (40) in deze prachtige villa in Beverly Park, Los Angeles. Eentje met een prijskaartje van 57 miljoen euro. Dat geld had de zangeres niet dus leende 37 miljoen euro van de bank.

Koopje? Adele heeft ‘maar’ 57 miljoen euro betaald voor haar liefdesnetje dat zij k0cht van Sylvester Stallone. Een flinke domper voor ‘rock’, want hij had gedacht het dubbele te krijgen voor zijn landhuis in mediterrane stijl op een stuk grond van 6400m in Los Angeles.


“De tijd vliegt”, schrijft Adele bij foto’s van haar en haar geliefde, Rich Paul. Op de eerste foto poseren de zangeres en haar vriend, die zo’n jaar samen zijn, met een huissleutel in de hand. Een teken dat ze nu echt gaan samenwonen. In januari werd al bekend dat Adele 57 miljoen euro had neergeteld voor de voormalige woning van Sylvester Stallone. Dat blijkt nu ook de woning te zijn waarin ze met Paul woont.

Sylvester Stallone en zijn vrouw Jennifer Flavin hadden hun huis in Los Angeles te koop gezet voor 110 miljoen dollar, maar dat bleek ‘iets’ te hoog. En dat ondanks de adembenemende video die potentiële kopers moest overtuigen dat de villa de gevraagde prijs meer dan waard was.


Adele krijgt voor 57 miljoen een landhuis in mediterrane stijl op een stuk grond van 6400m. Het huis dat Stallone in de jaren ’90 liet bouwen in Beverly Hills, heeft acht slaapkamers en twaalf badkamers. In de keuken zijn er twee kookeilanden, de eetkamer heeft muren die zijn geschilderd waarbij het lijkt alsof je je bevindt in een oud kasteel. Ook is er een gastenverblijf met twee slaapkamers. Op het terrein ook een golfbaan en zwembad.

Buren in de beveiligde wijk zijn o.a. Denzel Washington, Justin Bieber en Hailey Baldwin, Eddie Murphy, Mark Wahlberg en Rod Stewart. De Rocky-acteur heeft al voor 35 miljoen dollar een nieuwe stek in Palm Beach, Florida, gekocht.