SUPERDADDY DOUWE BOB: 3 Kinderen bij 3 vrouwen in 5 maanden (en met geen van die dames een relatie)

0

Zo’n Douwe Bob toch. In december werd de pas 29-jarige zanger vader van dochtertje Bobby Lou. Een baby verwekt bij kunstenares Loes van Delft. Gisteren werd bekend dat hij met zijn ex Anouk een kindje krijgt en niet vee later kwam het nieuws naar buiten dat hij in december nog een baby verwelkomd had bij een voor de buitenwereld nog onbekende moeder. Kortom: 3 Kinderen bij 3 vrouwen in 5 maanden. En met geen van die dames heeft Douwe een relatie.

Op Facebook schrijft de 29-jarige zanger donderdag dat er naast zijn dochter Bobby Lou, die hij kreeg met kunstenares Loes van Delft, nog een kindje van hem is geboren bij een andere, nog onbekende vrouw. Ja, het is waar. Vorige maand ben ik vader geworden van een tweede meisje”, schrijft de zanger op Facebook. “In eerste instantie hadden haar moeder en ik afgesproken dat ik me op de achtergrond zou houden in haar leven, maar nu ze er is voel ik me genoodzaakt en gedwongen daar iets over te zeggen.” Daarmee doelt hij op het feit dat Yvonne Coldeweijer, die achter het juicekanaal Life of Yvonne zit, het nieuws al eerder deelde. Ik ben nog bezig de juiste weg in dit vaderschap te vinden. Wat er ook gebeurt, ook voor haar ben ik er als ze me nodig heeft.”


Eerder monderdag maakte Douwe Bob bekend dat zijn ex-vriendin Anouk vijf maanden zwanger is van hun kind. ‘Wij zijn trots’, begon hij het babynieuws. ‘We probeerden het bijna drie jaar en het is bijna vijf maanden geleden dus toch gelukt. We houden in elke hoedanigheid dan ook erg van elkaar en Bobby Lou krijgt een lief broertje’, aldus Douwe, die stelde dat het leven ‘een wervelwind’ is. ‘Ride it.’

Douwe Bob noemde de zwangerschap van zijn ex-vriendin in RTL Boulevard “onorthodox en misschien niet zoals het heurt”. Toch is hij naar eigen zeggen heel blij en gelukkig. “Ik kan niet wachten tot ik er nog eentje mag verschonen.”
Volgens Douwe Bob gaan de moeder goed met elkaar om en is geen sprake van spanning tussen bijvoorbeeld kunstenaar Loes van Delft en zijn ex Anouk. “Ze gunnen het elkaar van harte. Er is totaal geen wrok.”


Op Twitter valt de ene na de andere grap te lezen over de zanger. Zoals: “Douwe Bob verspreidt sneller om zich heen dan de omikron-variant.” Douwe vindt het een hilarische grap, zo schrijft hij. “Eerlijk, ik moest lachen.”