STRIPPER verkoopt ondergoed PRINS HARRY dat hij haar gaf na wilde nacht….

0

Een stripper die feestte met prins Harry tijdens een wild avondje uit in Las Vegas verkoopt het ondergoed van de prins dat hij haar als presentje gaf na de wilde nacht.

Prins Harry haalde in 2012 als 27-jarige de voorpagina van de krant The Sun toen hij naakt werd afgebeeld met een schaars geklede jonge vrouw die hem van achteren omhelsde tijdens het biljarten. Die vrouw heette Carrie Reichart. Ze beweerde destijds dat Harry luchtgitaar speelde met een biljartkeu toen ze aankwam in de Las Vegas-hotelkamer van de prins.


Ze zei: “We kusten, hij was toen naakt en behoorlijk open. Het was een dronken bui. Het was niet romantisch, gewoon leuk. Hij was een heer, maar hij was dronken. Ik was daar 15 tot 20 minuten.” Als dank voor haar bezoek schonk Harry haar zijn zwarte onderbroek.

En nu heeft Carrie, inmiddels 43 jaar, besloten de zwarte onderbroekbroek die hij haar die avond in 2012 gaf, te veilen. Inclusief de de jurk en het badpak dat ze droeg bij haar bezoek aan Harry hoopt er zo’n 800.000 pond voor te krijgen.