STORY’S hoofdredacteur DEN AANTREKKER: ‘TV-ster vergrijpt zich aan minderjarige jongens’

0

Volgens de hoofdredacteur van weekblad Story, Guido den Aantrekker, is de tv-wereld ‘in rep en roer’ vanwege een mogelijk nieuw misbruikschandaal. “Het zou daarbij gaan om een tv-presentator die zich vergrepen zou hebben aan minderjarige jongens, zo zingt het rond op het Hilversumse Media Park en daarbuiten.” Wie die tv-ster is…?

Marco Borsato wordt door een nu 22-jarige vrouw beschuldigd van het betasten van haar intieme delen toen zijn nog minderjarig was, maar volgens weekblad Story is er nog een tv-ster die zich zou hebben vergrepen aan minderjarigen. In dit geval zou het gaan om minderjarige jongens.


‘Nu ook gerucht over tv-presentator en minderjarige jongens’,  valt er deze week te lezen op de cover van het weekblad. Volgens hoofdredacteur Guido den Aantrekker is de tv-wereld ‘in rep en roer’ vanwege een mogelijk nieuw misbruikschandaal. “Het zou daarbij gaan om een tv-presentator die zich vergrepen zou hebben aan minderjarige jongens, zo zingt het rond op het Hilversumse Media Park en daarbuiten.”

Den Aantrekker zegt te weten om wie het gaat maar publiceert die naam vooralsnog niet om in alle rust de beschuldigingen aan het adres van de mannelijke tv-ster te onderzoeken. Den Aantrekker:  “Story is bekend om wie de geruchten gaan; het gaat om een bekende presentator van wie dat vast en zeker door niemand verwacht zou worden.”


Guido den Aantrekker verwacht dat de naam van de tv-ster die minderjarige jongens misbruikt snel op straat komt te liggen. “De tv-wereld houdt de adem in.” Vraag blijft wel waarom het weekblad de tv-ster niet even zelf gebeld heeft om te reageren op de beschuldigingen aan zijn adres.