Story-baas Den Aantrekker eist vertrek: ‘Wie pi*pt Paul de Leeuw bij NPO?’

0

Story-baas Guido den Aantrekker heeft er natuurlijk niets over te zeggen, maar hij eist dat Paul de Leeuw per direct de laan uit wordt gestuurd als talkshowhost bij Op1…

De Story-baas heeft zich vrijdagavond flink zitten ergeren bij het kijken naar Op1. Dat leidde op zijn twitter tot “Wie p*jpt Paul de Leeuw bij de NPO dat hij daar de boel zó mag verkloten?”, twitterde hij woest.


De bekende media-ondernemer Erik de Vlieger deed daarop ook een duit in het zakje. “Hahahahahahaha Jelle Brandt Corstius?”

Guido weer: “Paul is degene die het doet, Erik. Jelle heeft weinig macht, volgens mij 😂.”


Waarop de Story-baas reageerde met. “Haal De Leeuw van tafel. Nu! #op1 #wegwegweg” en ook met “Paul de Leeuw, echt, go home. Wat een dedain jegens alle kijkers van Op1, deze VRESELIJKE presentatie. Wegwezen.”

Twitteraar Hein reageert daarop met: “Paul was vroeger gezellig leuk (soms nog) maar je moet hem geen talkshow laten presenteren waar iets van diepgang en niveau gevraagd wordt.”

Daar is Den Aantrekker het mee eens, maar bij Op1 moet hij weg. “Zeker. Hij heeft echt een eigen genre neergezet, ik was ook groot fan. Maar in Op1 heeft hij niets te zoeken, is grote faux pas.”

Story-baas Guido den Aantrekker is recent door uitgeverij DPG Media benoemd tot Creative Director van zowel de Nederlandse als de Vlaamse entertainmenttitels van het bedrijf. Den Aantrekker gaat samen met de hoofdredacteuren werken aan de verdere ontwikkeling van deze merken. Hij blijft hoofdredacteur van Story én deskundige bij SBS Shownieuws.