‘André Hazes en zijn verloofde Monique Westenberg definitief uit elkaar!’

0

André Hazes (27) en zijn verloofde Monique Westenberg (43) zijn uit elkaar! Hun verloving is verbroken en de zanger heeft de gezinsvilla verlaten. Wat de reden is van de verlovingsbreuk, is vooralsnog niet bekend.

Dat André Hazes en zijn verloofde Monique Westenberg (43) uit elkaar zijn bevestigt een betrouwbare bron aan weekblad Story, dat de onverwachte liefdesbreuk, die definitief is, vandaag onthult.


Op zaterdag 12 december 2020 verloofden de twee zich op romantische wijze in het Wereldmuseum in Rotterdam. André doet daar in een romantische setting een huwelijksaanzoek. Monique zegt ‘ja’. ‘Zelfs aan papa mijn hand gevraagd zoals het hoort’, jubelt ze een dag later op Instagram.

Het was de bekroning op de liefdesoverwinning die Monique eerder dat jaar behaalde, toen André na een  affaire van 99 dagen met presentatrice Bridget Maasland naar de moeder van zijn zoontje André jr. (4) terugkeerde.


Nadat hij Monique beloofd had dat hij zijn leven vol seks, drank en rock ‘n’ roll de rug zou toekeren en een braver bestaan als partner en vader zou gaan leiden, kwam hun altijd al turbulente relatie in rustiger vaarwater terecht. Onlangs verbleef het gezin op Bonaire voor een werkvakantie; Monique bezocht een ezelopvangcentrum waarvoor ze zich inzet en werd er van de zon genoten met elkaar.

Kort daarop zou de bom echter gebarsten zijn. Wat de reden is van de verlovingsbreuk, is vooralsnog niet bekend. Monique en hun zoontje zullen naar verwachting in de gezinsvilla blijven wonen; André is daar inmiddels al vertrokken. Er is door beiden nog niet gereageerd op de Story-publicatie.

Eerder deze week liet André aan Shownieuws weten dat de bruiloft voorlopig van de baan was. Niet omdat de twee niet meer verliefd zijn, maar simpelweg omdat de tortelduifjes op dit moment niet de bruiloft kunnen geven waar ze van dromen. Dat had onder meer te maken met de coronamaatregelen, maar ook met de agenda van Hazes junior. De zanger geeft in oktober namelijk een concertreeks.