STEVEN BRUNSWIJK stapt in het huwelijksbootje met vergeetachtige, blonde Ayla

0

(Beeld: Instagram)

Steven Brunswijk en zijn partner Ayla zijn zaterdag in het huwelijksbootje gestapt. Het stelde en hun kinderen deden dat Brabantse Tilburg. Volgens Brunswijk is hij nu de man van een vergeetachtige blonde.


Op sociale media deelde Steven zaterdag het bericht over zijn huwelijk. een mooi bericht. “Na 3 jaar mag ik eindelijk deze grappige, ietwat vergeetachtige, blonde, maar bovenal prachtige dame trouwen”, schrijft Steven. “Love you, dikkopje.” Ook deelt hij een video van de voorbereidingen, waarop te zien is dat de witte stoeltjes voor de gasten al klaarstaan. Ayla laat op haar Instagram de bloemstukken zien.

Brunswijk en zijn Ayla hebben samen twee kinderen, een dochter en een zoon. Uit een eerder huwelijk heeft Steven nog een dochter.


De Nederlands cabaretier en presentator werd bekend werd onder zijn bijnaam Braboneger. Zijn eerste filmpje “Gewoon Betalen” werd een hit op Dumpert en werd meer dan 500.000 keer bekeken. Tijdens een interview in februari 2018 kondigde hij aan om zijn bijnaam te laten vallen. De naam zou niet bijdragen aan een serieuze voortzetting van zijn carrière.