Pagina titel ...
zondag, september 20
StarTreks’ ‘Dr Spock’ verkoopt zijn huis en gaat samenwonen met vriend

0

StarTreks’ ‘Dr Spock’ verkoopt zijn huis en gaat samenwonen met zijn vriend.


Zachary Quinto, de seriemoordenaar uit ‘Heroes’ en de man die de rol van Dr. Spock speelde in twee recente Star Trek films, verkoopt zijn huis in Los Feliz, Los Angeles. Hij is op zoek naar een nieuwe woning waar hij wil gaan samenwonen met vriend Miles McMillan. Na jaren van speculatie kwam ‘Dr Spock’ vorig jaar uit de kast.

Het huis, met grote ramen en geborstelde betonnen vloeren, straalt een middeleeuwse sfeer uit en heeft drie slaapkamer. Buiten is er een groot terras met vuurplaats en waterpartij. Het huis, met een woonoppervlak van 140 vierkante meter, staat te koop voor $ 1.165.000.

(Lees verder na de advertentie)

Acteur Zachary Quinto kwam vorig jaar uit de kast en maakte eind augustus bekend dat hij een relatie heeft met model Miles McMillan.
Dat Zachary en Miles het goed met elkaar konden vinden, was al lang geen geheim. Sinds ze elkaar in december 2013 ontmoetten, werden ze geregeld samen gezien, maar Quinto bevestigde nooit officieel dat ze een relatie hadden. Tot eind augsutus toen hij een foto van Miles mp instagram postte met de tekst: “Altijd doen alsof doet me mijn echte schat missen. Ik kan niet wachten tot ik je weer zie @milesmcmillan”.

Comments are closed.

error: Inhoud is beveiligd! Voor het overnemen van tekst, beeld en/of videomateriaal van Hollywood Huizen neemt u contact op met eurofunuitgevers@gmail.com
");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0