Pagina titel ...
donderdag, juni 4
StarTreks’ ‘Dr Spock’ verkoopt zijn huis en gaat samenwonen met vriend

0

StarTreks’ ‘Dr Spock’ verkoopt zijn huis en gaat samenwonen met zijn vriend.


Zachary Quinto, de seriemoordenaar uit ‘Heroes’ en de man die de rol van Dr. Spock speelde in twee recente Star Trek films, verkoopt zijn huis in Los Feliz, Los Angeles. Hij is op zoek naar een nieuwe woning waar hij wil gaan samenwonen met vriend Miles McMillan. Na jaren van speculatie kwam ‘Dr Spock’ vorig jaar uit de kast.

(Lees verder na de advertentie)

Het huis, met grote ramen en geborstelde betonnen vloeren, straalt een middeleeuwse sfeer uit en heeft drie slaapkamer. Buiten is er een groot terras met vuurplaats en waterpartij. Het huis, met een woonoppervlak van 140 vierkante meter, staat te koop voor $ 1.165.000.

Acteur Zachary Quinto kwam vorig jaar uit de kast en maakte eind augustus bekend dat hij een relatie heeft met model Miles McMillan.
Dat Zachary en Miles het goed met elkaar konden vinden, was al lang geen geheim. Sinds ze elkaar in december 2013 ontmoetten, werden ze geregeld samen gezien, maar Quinto bevestigde nooit officieel dat ze een relatie hadden. Tot eind augsutus toen hij een foto van Miles mp instagram postte met de tekst: “Altijd doen alsof doet me mijn echte schat missen. Ik kan niet wachten tot ik je weer zie @milesmcmillan”.

LIKE op Facebook en lees wat er gebeurt achter de voordeur van Bekend Nederland!

Leuk verhaal gelezen? Waardeer het!

De redactie van HollywoodHuizen tikte met veel plezier het verhaal dat u net gelezen heeft. Maar hoe wordt die redactie eigenlijk betaalt nu u gratis leest. Simpel: uit de opbrengst van de advertenties op deze pagina, maar helaas brengen die advertenties pas wat op als u er op klikt. En dat doet slechts 0,2% van de lezers, dus 2 op de duizend. U begrijpt het? Mogen we u daarom een vrijwillige bijdrage vragen? Tikken op een volle maag tikt toch wat lekkerder...

Redactie HollywoodHuizen

Totaal: € -


Comments are closed.

");pageTracker._trackPageview();
google.com, pub-1255299206995982, DIRECT, f08c47fec0942fa0