SPAANSE MARIA die kind van JASPER CILLISSEN baarde: ‘Hij heeft mij bedreigd en gechanteerd en wilde mij tot abortus dwingen”

0

De Spaanse María Morán (34), de ex-vriendin van Jasper Cillessen (33) die dochtertje Caytana (2) van de de huidige doelman van NEC baarde, zegt dat ze door Cillessen niet alleen is bedreigd en gechanteerd, maar dat hij ook heeft gedriegd privéfoto’s en video’s van haar openbaar te maken en dat zij een  abortus van de keeper moest ondergaan.

María Morán (34), de ex-vriendin van Jasper Cillessen (33) is het blijkbaar goed zat. Zij en haar advocaat nemen  in Story dan ook geen blad voor de mond over de ruzie die Maria heeft met de Oranje-doelman die, volgens haar, niet wil zorgen en betalen voor hun dochtertje Cayetana, dat op 17 Oktober 2021 werd geboren. Ten tijde van de geboorte van de baby stond Cillessen onder de lat bij bij de Spaanse club Valencia. .


‘We hebben verschillende civiele en strafrechtelijke procedures tegen Jasper Cillessen aangespannen liet Maria’s advocaat Teresa Bueyes onlangs aan Story weten. ‘Het strafbare feit is achterlating van zijn gezin, omdat hij vanaf haar geboorte niets voor zijn dochter heeft betaald. Hij kan daarvoor in de gevangenis belanden,  aldus Maria’s advocaat.

Maria zegt deze week in het weekblad dat zij lange tijd heeft gezwegen uit angst voor représailles van Jasper. ‘Hij maakte me erg bang. Ik moest abortus van hem plegen. Als ik dat niet zou doen, zou hij privéfoto’s en video’s van mij openbaar maken. Hij chanteerde me vrijwel dagelijks. Ik mocht ook niet met de media praten. Hij zou me moeten bedanken, omdat ik twee jaar heb gezwegen!’


Volgens Maria is Cillessen een man die nooit naar zijn dochter heeft gevraagd, zelfs niet toen ze met ademhalingsproblemen in het ziekenhuis lag. “Hij wist dat zijn dochter erg ziek was en in het ziekenhuis lag, maar kennelijk kon dat hem niets schelen. De familie Cillessen wil haar niet. Jaspers ouders, de opa en orna van mijn dochter, hebben nooit naar de baby gevraagd. Ze weten dat ze bestaat en dat ze ziek was, maar zij hebben haar ook in de steek gelaten. Ik zal mijn dochter opvoeden met andere normen en waarden.’

Voor María heeft de vader van haar kind, zo zegt in het weekblad, dan ook voorgoed afgedaan:  ‘Mijn dochter zal altijd weten wie haar vader is omdat ze zijn achternaam draagt. Ais mijn dochter haar vader op een dag wil opzoeken, houd ik haar niet tegen.’