Sonja over Barry met de losse handjes: ‘De liefde is te sterk om vaarwel te zeggen’

0

(Beeld: Instagram Sonja Bakker)

Verheerlijkt Sonja Bakker huiselijk geweld nu ze een eerbetoon maakt aan haar vriend Barry van Suijdam die zij nog niet zo lang geleden voor de rechter daagde vanwege zijn losse handjes? Nu de klappen zegt Sonja  ‘dat de liefde te sterk is om vaarwel te zeggen’.


Op Instagram is Sonja vandaag is openhartig over de ups en downs in haar relatie met Barry. De downs? De bom barstte tussen Sonja en Barry op een nacht in november vorig jaar toen het stel kreeg na een avondje uit in een taxi zo’n knallende ruzie kreeg dat de taxichauffeur de politie inschakelde.

Sonja deed aangifte tegen Barry. Volgens de aanklacht trok Barry die nacht aan Sonja’s arm en haar en sloeg hij haar meerdere keren. Hij werd veroordeeld tot twee weken voorwaardelijke gevangenisstraf en een taakstraf van zestig uur.


Maar nu is alles weer koek en ei. “Wist je dat…… liefde soms ongrijpbaar is? Soms raak je de liefde kwijt en dan is alles kwijt. Op een dag zie je dat de liefde te sterk is om vaarwel te zeggen. Ik geloof namelijk wel in de liefde. Met vallen en opstaan”, schrijft Sonja.

Ze vervolgt met: “Iedereen maakt een donkere periode samen mee, niet weten hoe het afloopt, maar als het de moeite waard is, geef niet op. Ga samen dansen, maak mooie herinneringen en sta stil dat het leven een reis is die ons allemaal verder brengt in het leven.”

Onder het bericht wordt door een deel van haar woedend gereageerd. Zo vinden velen dat Sonja ‘huiselijk geweld verheerlijkt’.