Sonja Bakker en Barry van Suijdam definitief uit elkaar nadat hij ‘vervalt in oude patrronen’

0

Sonja Bakker en Barry van Suijdam hebben hun relatie beëindigd. Volgens Bakker is haar ex-verloofde “teruggevallen in oude patronen”. De schrijfster van dieetboeken gaat nu door als alleenstaande moeder, met haar zoons Tristan, Finn en Bram.

Bakker en Van Suijdam gingen enkele weken terug in therapie, na een ruzie in november waarbij de politie moest ingrijpen. Volgens Van Suijdam vond de ruzie plaats na de presentatie van een nieuw dieetboek van Bakker in een hotel in Hoorn. “Ik had veel gedronken. En de drank is bij mij verkeerd gevallen. We stapten in de auto en raakten als een oud echtpaar in een gekibbel en ruzie. Ik werd verbaal agressief”, aldus Van Suijdam.


“De chauffeur begon zich er ook mee te bemoeien en trapte op de rem. Hij was geschrokken van wat ik had gezegd en heeft de politie gebeld. En terecht. Als ik hoor wat ik allemaal heb uitgekraamd met mijn stomme dronken kop, heeft hij het goed.” Van Suijdam zas ervan overtuigd dat hij en Bakker weer bij elkaar zouden komen.

Na het compleet uit de hand gelopen etentje woonden de twee tijdelijk apart. Barry onderging intussen agressietherapie. Na een aantal weken leek de breuk gelijmd en vertrokken de twee naar Ibiza, waar ze een huis hebben. Op het Spaanse eiland probeerden ze, samen met Sonja’s jongste zoon Bram de draad weer op te pakken. Maar vandaag bevestigdee Sona Bakker aan Story dat het over en uit is. En nu definitief.


De 46-jarige Bakker en de 47-jarige Van Suijdam waren sinds 2018 bij elkaar. Bakker heeft drie kinderen uit twee eerdere huwelijken: Finn, Tristan en Bram.