Sonja Bakker en Barry samen verder: Hij stopt met rechtszaak tegen haar en samen gaan ze minder drinken

0

(Beeld: Facebook Sonja Bakker)

De geruchtmakende plagiaatrel, die Sonja Bakker haar afslankimperium kostte, is in de minne geschikt en in de liefde is alles weer koek en ei met Barry. Barry heeft het hoger beroep ingetrokken nadat hij veroordeeld werd voor het mishandelen van Sonja en samen hebben ze besloten in de toekomst de fles wat vaker te laten staan.


Over het intrekken van het hoger beroep van de zaak waarin Barry werd veroordeeld tot twee weken voorwaardelijke gevangenisstraf en een uit te voeren taakstraf van zestig uur zegt Barry vandaag in De Telegraaf. “Dat heb ik zojuist ingetrokken. Het was weer verschoven, nu pas naar het voorjaar. Die zaak blijft je zo maar achtervolgen en boven je hoofd hangen. Dat willen we niet, ook niet voor de kinderen die er steeds maar weer mee worden geconfronteerd. Het is gebeurd, en mijn spijt daarover heb ik meerdere keren hardop uitgesproken. Samen hebben we het er veel over gehad, over hoe dat nou kon gebeuren en nu is het klaar.”

Waarop Sonja Bakker aanvult: “We willen het achter ons laten. We zijn samen en los van elkaar in therapie gegaan en dat heeft ons erg geholpen en nader tot elkaar gebracht. We hebben er samen hard aan gewerkt, want dat is de moeite waard. We hebben verder een geweldig leven.”


Daarom gaanze ook, ondanks alle sturbbelingen in het verleden, samen verder, zoals Sonja vertelt in de krant. “Er wordt minder gedronken. Dat is één. Niet dat dat toen de oorzaak was. Een paar glazen rode wijn waren verkeerd gevallen, dat wel, maar het is gewoon heerlijk om fris de dag te kunnen beginnen. Ik heb heel veel gewandeld, hier door de duinen, en al m’n gedachten op een rijtje gezet. En ik ben tot de conclusie gekomen dat Barry me gelukkig maakt en ik met hem verder wil. En hij met mij. Twee avonden in de week gaan we naar Amsterdam om te salsadansen, samen. Dat is zo leuk en ook dat heeft ons weer nader tot elkaar gebracht, net als de afgelopen zomer op Ibiza. Met de kinderen erbij – samen hebben we er vijf – was dat een heerlijke tijd.”