SOAPHUWELIJK – GTST Rik de Jong en Shanti gaan trouwen

0

Vanaf 31 augustus zijn er weer nieuwe afleveringen van GTST te zien bij RTL 4. Dan start het 31e seizoen van de langstlopende soap van ons land met een huwelijksaanzoek van Rik aan zijn Shanti.

In de laatste aflevering Goede Tijden, Zomer Tijden waren ex-soapie Robin Martens en Ferri Somogyi, die Rikvertolkt in de serie, te gast. Als presentatrice Froukje de Both hem vraagt wat er tussen hem en zijn grote liefde Shantizal gaan gebeuren op liefdesgebied, gooit Ferri een verlovingsring op tafel. Rik zal dus op de knieën gaan voor Shanti, maar de vraag is natuurlijk of Shanti ook ‘ja’ zal zeggen.


Sinds vorig seizoen zijn Rik en Shanti een setje. De twee wonen inmiddels samen en willen ook dolgraag een kindje met elkaar. De kans is groot dat de tortelduifjes binnenkort met elkaar in het huwelijksbootje stappen.

GTST-acteur Ferri Somogyi heeft in GTST al veel relaties gehad, zo vertelde hij ook in Goede Tijden, Zomer Tijden. Ferri, die Rik de Jong speelt in de soap, was in de serie langere tijd samen met collega Sabine Koning (Anita Dendermonde). maar wat blijkt nu pas: ook in het echt zijn de twee enkele maanden samen geweest, zo vertelt hij aan presentatrice Froukje de Both. “Met Sabine Koning heb ik een paar maanden wat gehad. Drie ofzo, niet heel lang. Na een half jaar kregen we wat met elkaar.”


Lang bleven ze dus niet samen. “Het was moeilijk toen we uit elkaar gingen en zware scènes moesten spelen”, aldus Ferri. “Dat is heftig, maar wij zijn wel verantwoordelijk, dus dat moeten we oplossen. Niemand heeft het gemerkt.”

Naast Sabine heeft Ferri ook nog een korte relatie met Robine van der Meer (Meike Griffioen) gehad. Tegenwoordig vindt Ferri het geluk bij et Noëlle van Stek, met wie hij in 2018 dochtertje Véda kreeg.