Snollebolleke ROB KEMPS ontkent vrouw en kinderen in de steek gelaten te hebben: ‘De relatie tussen mijn ex en mij was al enkele maanden voorbij’

0

Rob Kemps en nieuwe liefde Stephanie (Beeld: Instagram Rob Kemps)

Rob Kemps werd vorig jaar juni vader van een dochtertje, maar een half jaar later maken hij en zijn vriendin, die samen ook een zoontje hebben, bekend uit elkaar te gaan. Kemps zou zijn vrouw Miriam en hun peuter en baby verlaten hebben voor achtergronddanseres Stephanie Klaver die zelf ook een relatie had. Rob Kemps ontkent en zegt dat hij en Miriam al een tijd uit elkaar waren.’De relatie tussen mijn ex en mij was al enkele maanden voorbij’


Kemps en zijn Miriam verwelkomden vorig juni nog dochtertje Lola. In november 2019 werd hun zoontje Manu geboren. Daarnaast deelden ze de zorg voor Demi en Chrissi, twee kinderen uit een eerdere relatie van Miriam. Na de breuk met Mariam benadrukte Kemps in een Instagram post dat “de liefde niet over is: “We houden nog steeds van elkaar en zullen dat blijven doen, maar wel op afstand en in goede harmonie voor de kinderen. We zijn al heel ons leven beste vrienden, ruim 19 jaar, en zullen dat ook blijven.”

Nu zegt Kemps morgen in Mezza, de bijlage bij het AD, dat er de afgelopen tijd zoveel onzin is geschreven en dat hij tot nu toe weinig behoefte had een en ander uit te leggen. Dat hij zijn gezin zou hebben verlaten na te zijn zijn vreemdgegaan ontkent hij.


‘Geloof jij de juicekanalen? Weet je, om vreemd te gaan moet je een relatie hebben en die had ik op dat moment niet. De relatie tussen mijn ex en mij was al enkele maanden voorbij, maar we zochten nog huisvesting voor haar. Dat was niet van de ene op de andere dag geregeld. Pas later werd ik verliefd op Stephanie. Ik kan veel hebben, maar op het moment dat er wordt geschreven dat ik vreemd zou gaan of een slechte vader zou zijn, raakt mij dat,’ zegt hij in Mezza.

‘We wilden rust in de tent. En er werd zoveel onzin geschreven. Ik las dat wij al negentien jaar bij elkaar waren, terwijl mijn ex al kinderen had van veertien en elf. Er werd zo summier omgegaan met de feiten, dat ik weinig behoefte had een en ander uit te leggen. Bovendien: het is privé, hè. Dit gaat niemand wat aan.’

Kemps ontkent ook dat hij met nieuwe liefde Stephanie Klaver uitgebreid poseerde voor fotograaf Edwin Smulders. ‘Die gast heeft vier dagen bij ons in de bosjes gelegen! Wat doe je dan? Op een gegeven moment moet je toch een keer naar buiten; dan schiet hij toch lekker die foto? Maar dan hoor ik weer: het is geposeerd. Nou nee hoor, die vlegel ligt dagenlang hier in de tuin. En nee, we hebben er ook geen geld voor gevraagd.’

Dat hij en Stephanie samenwonen, zoals de verhalen willen, is volgens Kemps ook niet waar. In Mezza zegt hij: ‘Nee, want ik heb kinderen en zij een eigen carrière. Stephanie is danseres en choreograaf. Ik ben zo trots op haar. Het is een liefde die ik niet eerder heb gevoeld. We hebben een echte connectie. We bespreken alles, raken niet snel in paniek en kunnen het ook oneens zijn zonder ruzie te krijgen. Eén nadeel: ze is nog eigenwijzer dan ik, haha.’