BINNENKIJKEN – In dit penthouse van 380m2 in Utrecht resideert vrijgezel WESLEY SNEIJDER (en denkt na over comeback als voetballer)

0
Wesley Sneijder is neergestreken in een dubbel penthouse in een torenflat in de buurt van het voetbalstadion van FC Utrecht. De ex-voetballer, die in scheiding ligt met Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft er de ruimte. Het penthouse heeft niet alleen een vloeroppervlak van 380m2, maar kijkt ook nog eens uit op het veld van FC Utrecht, de club waar Wesley op termijn zijn rentree wil maken.

Het appartementencomplex staat dan ook op grond van de voetbalclub. Vanuit zijn woonkamer op de negentiende verdieping kijkt de oud-voetballer dan ook zo op het veld van stadion Galgenwaard. Het  dubbele penthouse van 380 m2, heeft twee badkamers, een state of the art keuken en een groot terras met uitzicht over de weilanden. Het complex werd in 2004 opgeleverd en is van alle gemakken voorzien. Volgens de make- laar


Goedkoop is het niet met een huurprijs van €5.500,- huur p/m, maar het complex heeft dan alle comfort met sauna en ook een fitnessruimte.  Parkeren kan in de beveiligde garage onder het gebouw. Ook is een huismeester die post en pakjes komt afleveren bij de bewoners.

En dat allemaal in zijn geboortestad Utrecht. ‘Het voelt als thuiskomen. Ik heb veel in vrijstaande huizen gewoond, maar dit is lekker omdat ik in alle vrijheid kan leven. Niemand die op mij let of me in de gaten kan houden. Hier vind ik de rust die ik soms nodig heb,’vertelt Sneijder deze wek in weekblad Privé.


Sneijder lijkt serieus werk te maken van een rentree als voetballer nu hij is gaat meetrainen met de selectie van zijn Utrechtse cluppie DHSC met het doel fit te worden. Het is geen geheim dat Sneijder met FC Utrecht in gesprek is over een terugkeer in de Eredivisie. Sneijder meldt zich op 27 juli voor de eerste groepstraining van de hoofdklasser.

“Ik ga het rustig evalueren en zie wel hoe ik er over een paar maanden voorsta. Dan kunnen we altijd nog zien hoe of wat”, zei Sneijder er anderhalve week geleden over bij NH Sportcafé. “Ik heb voor mezelf zoiets van: ik ga fit worden. Dat had al besloten voordat ze hiermee kwamen. Ik ga bij DHSC de voorbereiding meedoen. Als ik over tien weken denk: het is misschien wel leuk, dan ziet de wereld er misschien heel anders uit.”