Sloeg Sylvie Meis toch grote vis aan de haak? Niclas Castello man van 50 miljoen?

0

Heeft Sylvie Meis door te trouwen met Niclas Castello toch een grote vis aan de haak geslagen? Aan de vooravond van het huwelijk was het verhaal dat kunstenaar Niclas weliswaar geen armoedzaaier was, maar dat het vermogen van zijn bruid Sylvie vele malen groter zou zijn. Dat lijkt nu toch even anders te liggen nu aan Niclas een vermogen van 50 miljoen dollar wordt toegedicht!

‘Als de koningin gelukkig is, heerst er vrede in het koninkrijk,’ schreef NIclas Castello op zijn Instagram. Of hij met de koningin zijn vrouw Sylvie Meis bedoelde vermeldde hij er niet bij, maar zeker is dat hij Meis tot nu toe als een koningin heeft behandeld. Zo betaalde hij alle rekeningen rond hun glamourbruiloft. Van de vijf jurken die Sylvie op haar voor haar tweede grote dag in haar leven, droeg tot de ongetwijfeld gepeperde rekening van Villa Cora in Florece waar bruid en bruidegom met een select gezelschap van 70 gasten vier dagen lang de bloemetjes buiten zette. De prijzen van de kamers in Villa Cora beginnen bij vijfhonderd euro per nacht.


En daarmee hield het niet op, want Niclas Castello schoof zijn Sylvie ook een 18 karaats witgouden diamanten ring om de vinger die 250.000 euro zou hebben gekost. Ook voor de huwelijksreis naar rijkeneiland Capri trok Niclas de creditcard. Overnacht werd er in hotel Caesar Augustus, gelegen op een klif boven de baai van Napels en bekroond als het beste Italiaans resort van 2020. Suites met zeezicht beginnen bij twaalfhonderd euro per nacht.

Niclas betaalde ook voor de wedding planner, fotograaf, bloemenzee, bruidstaart, live muziek, diskjockey, overdadige diners en de rijkelijk vloeiende champagne.


Met het verhaal dat meneer en mevrouw hun bruiloft hadden laten sponsoren maakte Sylvie korte metten. De bruiloft, zo vertelde ze was niet alleen door haar Niclas georganiseerd, maar ook door hem betaald. Een rekening, die alles bij elkaar opgeteld, de half miljoen euro best eens zou kunnen overschrijden. En dat is toch heel veel geld. Ook voor een man als Niclas die volgens actuele schattingen, zo schrijft weekblad Privé deze week, een netto vermogen van tussen de één en vijf miljoen dollar zou hebben.

Een leuk vermogen, maar niet van dien aard dat je een half miljoen aan een feestje kan spenderen. De vraag is alleen of het vermogen van Niclas niet een stuk hoger is. Op internet wordt Niclas namelijk een vermogen van 51 miljoen dollar (ruim 43 miljoen euro) toegedicht verdient met zijn sculpturen van The Kiss (beelden van wellustige monden), beschilderde brandblussers en cubic paintings. 

Voor zijn werken op groot formaat moet tussen de 10.000 en 120.000 euro worden betaald. Rechtvaardigt dit een vermogen van 50 miljoen euro? Privé schrijft dat Niclas op de 22ste plaats genoteerd staat op Artnet, een website waar artiesten hun kunst verkopen en dat onder de kopers niet alleen verzamelaars behoren, maar ook beroemdheden als Beyoncé, Paris Hilton, Brad Pitt en Richard Branson.

Mocht Niclas inderdaad over een vermogen van 50 miljoen dollar kunnen beschikken dan heeft Sylvie echt een grote vis aan de haak geslagen.